Λακωνία: Δεν ανησυχούν Κρητικός και Νίκας για Φυσικό Αέριο και έργα Πολιτισμού!14-05-2020 14:24   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Πήγε αισιόδοξος και έφυγε ενθουσιασμένος ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Ν. Κρητικός στο ραντεβού του με το Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκα.
Με τη φράση «Εν τούτω Νίκα! Έργα Πολιτισμού και Φυσικό Αέριο» σήμανε την ενημέρωση για την συγκεκριμένη συνάντηση ο λάκωνας βουλευτής.
«Σε συνέχεια της ερώτησης μου προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, σχετικά με τη δυνατότητα εκ των υστέρων ένταξης των έξι έργων Πολιτισμού της Λακωνίας σε προγράμματα του ΕΣΠΑ, συναντήθηκα με τον αγαπητό μου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και συζητήσαμε το θέμα.
Με διαβεβαίωσε και αυτός μετά την Υπουργό, ότι θα κάνουν από κοινού οτιδήποτε για να εκτελεστούν τα έργα στο ακέραιο, και φυσικά ως επιλογή η ένταξη των έργων στο ΕΣΠΑ είναι ένα εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση μεγάλης κρίσης.
Επίσης του είπα ότι είμαστε μαζί στον αγώνα για τη εξασφάλιση των διαδικασιών εκτέλεσης των έργων του Φυσικού Αερίου. Κανένας δε θα αδικήσει την Πελοπόννησο και τους Λάκωνες!
Τέλος διαπίστωσα ότι ο Περιφερειάρχης είναι έτοιμος να δρομολογήσει έργα ζωτικής σημασίας για όλη την Πελοπόννησο, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδα για το μέλλον!
Προχωράμε μαζί!»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ