ΤΡΙΠΟΛΗ. Ένα από τα συμβόλαια παικτών που λήγουν το καλοκαίρι στον Αστέρα Τρίπολης φέρει στην ούγια την υπογραφή του Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φτάνει στη λήξη του συμβολαίου του με την αρκαδική ομάδα και άμεσα θα υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το μέλλον του στον Μοριά.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής τα δύο χρόνια που κυκλοφορεί με το αστέρι του Αστέρα στο στήθος, έχει γράψει στο κοντέρ 54 συμμετοχές, 14 γκολ και 2 ασίστ, αποτελώντας έναν εκ των πολυτιμότερων παικτών της ομάδας.

Οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του στον Αστέρα δεν ξεπερνούν τα 90 χιλιάρικα και θα΄ναι απολύτως λογικό παρά την οικονομική κρίση που φέρνει ο κορωνοϊός, ο ίδιος να επιδιώξει να εξαργυρώσει με ένα καλύτερο συμβόλαιο τα δύο παραγωγικά χρόνια της θητείας του στην Τρίπολη.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που στον Αστέρα διαχρονικά υποστηρίζουν πως διαθέτουν το «know how» να διατηρούν στο ρόστερ τους όποιον παίκτη θεωρούν πως τους…κάνει και «κολλάει» στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Κατά πληροφορίες πάντως από Ισπανία μεριά, τα πάντα είναι ανοιχτά στην υπόθεση του Μαρκ Φερνάντεθ και όσες πιθανότητες υπάρχουν να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής νέο συμβόλαιο με τον Αστέρα, άλλες τόσες είναι κι οι πιθανότητες αποχώρησής του.

Εφόσον τελικά προκύψει «διαζύγιο» με την ομάδα της Τρίπολης, να περιμένουμε πως θα εκδηλωθεί «ζεστό» ενδιαφέρον για λογαριασμό του Ίβηρα ποδοσφαιριστή από άλλες ομάδες και μένει να φανεί κατά πόσον στην μεταγραφική εξίσωση, θα μπει ή όχι και ο Τσάβι Ρόκα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Να θυμίσουμε πως ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» είναι αυτός που προώθησε τον Φερνάντεθ στην Σαμπαντέλ σε ηλικία 19 ετών, γνωρίζεται πολύ καλά μαζί του και μεταξύ τους υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση.