ΣΠΑΡΤΗ. Με νέο υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο υψηλής τεχνολογίας εξοπλίστηκε πρόσφατα το πλήρως ανακαινισμένο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στη Σπάρτη, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην άνεση των εξεταζόμενων. Οι ασθενείς θα είναι σε θέση να πραγματοποιούν κρίσιμες εξετάσεις για την υγεία τους με εξοπλισμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στο χώρο της αξονικής τομογραφίας, διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.

Πιο συγκεκριμένα, o νέος αξονικός τομογράφος Revolution EVO του Αμερικανικού κατασκευαστικού οίκου GE ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εξεταζόμενων για μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων ασθενών, συμπεριλαμβανομένων υπέρβαρων και παιδιών, καθώς και εξειδικευμένων εξετάσεων, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Η αναβάθμιση του Κέντρου με αξονικό τομογράφο 128 τομών έχει σαν αποτέλεσμα να δίδεται έως και 40% χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας στον ασθενή και συνάμα να επιτυγχάνεται αυξημένη ταχύτητα με περιορισμό της διάρκειας της εξέτασης σε πολύ μικρό συνολικό χρόνο.

Αναφερόμενος στο νέο ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος δήλωσε: «Ο Όμιλος Affidea, πρωτοπόρος στην ανανέωση της τεχνολογικής του υποδομής, προμηθεύτηκε πρόσφατα την “τελευταία λέξη” της ιατρικής τεχνολογίας, επενδύοντας σε εξοπλισμό τελευταίας γενιάς προς όφελος των ασθενών. Όλοι εμείς στην Affidea, εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε υπεύθυνα και με αξιοπιστία ότι η τεχνολογία και το άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό μας θα παραμένουν στην πρωτοπορία του κλάδου, με αφοσίωση στη βελτίωση και προστασία της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία τους».

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και στην εξαιρετικά φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε με την ανακαίνιση των χώρων του Διαγνωστικού Κέντρου, αναφέρθηκε η Διοικητική Διευθύντρια της Αffidea Σπάρτης κα Άννυ Ηλιοπούλου, η οποία σημείωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την ανανέωση του Κέντρου μας, καθώς πρωταρχικός στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον. Ήδη έχουμε λάβει πολύ θετικά σχόλια για τον νέο εξοπλισμό και χαιρόμαστε πολύ που κάνουμε πλέον την διαδικασία των εξετάσεων πιο ευχάριστη, εύκολη και άνετη για τους συμπολίτες μας».

Από την πλευρά της η Ιατρός Ακτινολόγος κα Ιωάννα Κουτσόγεωργα ανέφερε σχετικά με την σημαντική επένδυση: «Η εξειδίκευση θέτει τις βάσεις για την πρωτοπορία και την κλινική αριστεία. Η Affidea στοχεύει σε επενδύσεις που μπορούν να δώσουν υπεραξία στους εξεταζόμενούς της. Η συνεχής επένδυση στην καινοτομία σηματοδοτεί την κυριαρχία της σε εμβληματικό προορισμό των υψηλότερων προδιαγραφών φροντίδας και εξυπηρέτησης. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει νέες τεχνικές ποιοτικής και εξατομικευμένης προσέγγισης του εξεταζόμενου».

Σχετικά με την Affidea Σπάρτης

Η Affidea Σπάρτης λειτουργεί από το 1992 και παρέχει διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης στους ασθενείς του νομού Λακωνίας. Πρόκειται για ένα πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε αυτόνομο κτίριο στο κέντρο της Σπάρτης, με νέο πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό.

Το Κέντρο διασφαλίζει και αποδεικνύει την Ποιότητα λειτουργίας του και παροχής Υπηρεσιών Υγείας, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012 για κλινικές δοκιμές με αριθμό Πιστοποιητικού 947 (ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ) από τον κρατικό Φορέα Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης) και ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008 (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ) από τον διεθνή Φορέα Πιστοποίησης DNV, που είναι διαπιστευμένος από τον Φορέα Διαπίστευσης UKAS.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Αξονική & Μαγνητική Τομογραφία, Ακτινολογικό Τμήμα, Ψηφιακή Μαστογραφία, Υπερηχοτομογραφία, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας, Πυρηνική Ιατρική, Σπινθηρογραφήματα - Δικέφαλη Τομογραφική γ-camera, Ορθοπαντογράφος (Πανοραμικές - Κεφαλομετρικές) και Μικροβιολογικό Εργαστήριο.

AFFIDEA ΣΠΑΡΤΗΣ

Γκορτσολόγου 80 · ΤΚ 23100 · Σπάρτη

T: +30 27310 22136

M: +30 6977 239 738

F: +30 27310 23127

affidea.gr