Η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει δώσει (ακόμα) Σπαρτιάτικη απάντηση στην Άσπα Τσίνα!12-05-2020 10:39   

ΕΛΛΑΔΑ. Μία από τις κόντρες που έχει αναπτυχθεί στο «Just the 2 of Us» και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου, είναι αυτή της Βίκυς Κάβουρα με την Άσπα Τσίνα. Μετά την ένταση της Άσπας Τσίνα με τη Δέσποινα Βανδή στο show, η πρώτη τα έβαλε με τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία λίγο πριν φτάσει το ζευγάρι των διαγωνιζόμενων στο green room είπε πως η τραγουδίστρια δεν είναι πολύ καλά, από την κριτική που άκουσε.

Η απάντηση στο συγκεκριμένο σχόλιο δεν άργησε να έρθει από την Άσπα Τσίνα.

«Είπες ότι δε με βλέπεις καλά; Αλήθεια τώρα; Δεν με ξέρεις πως είμαι όταν φορτώνω γι’ αυτό. Είμαι πάρα πολύ καλά, Βίκυ μου. Ειδικά απόψε είμαι εξαιρετικά οπότε δε θα ήθελα να προτρέχεις πριν έρθω», είπε η Άσπα Τσίνα στη Βίκυ Κάβουρα.

Η ηθοποιός απαντώντας για το συγκεκριμένο σκηνικό στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τόνισε: «Της είπα γιατί νευρίασε. Αυτό. Ήθελα να μάθω γιατί νευρίασε, γιατί θεώρησα πως δεν είχε λόγο. Λίγο νευρίασε χωρίς λόγο θεωρώ. Έχει πολύ δίκιο πως είμαστε εκ διαμέτρου διαφορετικές προσωπικότητες. Έχουμε πολύ διαφορετική στάσης ζωής. Αντίθετη στάση ζωής θα έλεγα σε πολλά πράγματα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εγώ την αντιμετωπίζω με διαφορετικό τρόπο από τα άλλα παιδιά».
Πάντως όσοι γνωρίζουν καλά την Βίκυ ξέρουν ότι ακόμα δεν έχει δώσει την Σπαρτιάτικη απάντηση που θα ήθελε στην Άσπα…Aς όψεται η Παραγωγή.
Οψόμεθα… κι εμείς

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ