Ανοικτος δίαυλος συνεργασίας Γεωπόνων – Αιρετών στη Λακωνία12-05-2020 07:34   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Σύλλογος Γεωπόνων Λακωνίας κάνει γνωστό ότι  σε συνέχεια του υπ’ αριθμ .4/13-4-2020 εγγράφου με τον τίτλο «Reboot» προκλήθηκε, από μέρους του Βουλευτή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δαβάκη Αθανασίου αλλά και εκ μέρους του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Βερούτη Θεοδώρου, συνάντηση με στόχο την συζήτηση επί των θεμάτων που θίγονται στο εν λόγω έγγραφο.

Δείτε τι αναφέρει σχετικά το ΔΣ του Συλλόγου:

«Αποδεχόμενοι την πρόσκληση συναντηθήκαμε και συζητήσαμε όλα τα θέματα που αναφέρονται στο έγγραφό μας διεξοδικά αναλύοντας την υφιστάμενη κατάσταση παρουσιάζοντας την δική μας οπτική γωνία ως των μόνων επαϊόντων του τομέα αλλά και προτείνοντας λύσεις που αφορούν στα θέματα που αναλύθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε σαφές ότι ο ρόλος του Συλλόγου μας είναι επιστημονικός -συμβουλευτικός αλλά και επαγγελματικών δικαιωμάτων με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Γνωρίσαμε στους δύο κυρίους ότι θα ακολουθήσουν έγγραφα - παρεμβάσεις για κάθε ένα από τους τομείς ενδιαφέροντος της γεωργίας που αναλύονται στο έγγραφο καθώς επίσης και για κάθε ζήτημα αιχμής ανακύπτει και το οποίο επηρεάζει με άμεσο ή έμμεσο τρόπο τόσο την επιστήμη που διακονούμε όσο και τα επαγγελματικά δικαιώματα των μελών μας.

Καταλήξαμε ότι θα υπάρξει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας ώστε να μεταφέρονται οι θέσεις μας τόσο στην Κεντρική, όσο και στην Περιφερειακή διοίκηση για περαιτέρω συζήτηση και λήψη αποφάσεων προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του Αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

Τέλος επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το συνάδελφο και μέλος του συλλόγου μας κ. Μανίκη Ιωάννη ο οποίος προθύμως παραχώρησε την αίθουσα συσκέψεων όπου έγινε η συνάντηση στα γραφεία της επιχειρήσεως «Μολών Λαβέ» Κ. Παλαιολόγου 139 στη Σπάρτη δεδομένου ότι το κτήριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας είχε σφραγιστεί λόγω υλοποίησης προγραμματισμένης απολύμανσης και συνεπώς δεν ήταν εφικτό η συνάντηση να γίνει εκεί».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ