ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μέσα από τη φυλακή η 68χρονη γυναίκα από τη Σκάλα Μεσσηνίας, η οποία κατηγορείται ότι έλουσε με καυτό νερό τον 73χρονο άνδρα της και τον σκότωσε χτυπώντας τον με ξύλινο πλάστη στο κεφάλι.
Η γυναίκα ζούσε με τον σύζυγό της για 48 χρόνια και όπως υποστήριξε η ίδια, περνούσε πολύ δύσκολα χρόνια. «Δεν ήταν άνθρωπος να πεις μια κουβέντα, κατευθείαν αμέσως να απλώσει χέρι» είπε η κατηγορούμενη σύζυγός του. Όπως υποστήριξε η 68χρονη, είχαν μαζέψει κάποια χρήματα, τα οποία όμως ο 73χρονος έχασε στα χαρτιά.

«Μαλώναμε κυρίως για οικονομικούς λόγους. Μου έλεγε ψέματα» υποστήριξε η γυναίκα. Όπως είπε, πριν γίνει το κακό, τσακώθηκε με τον σύζυγό της. «Ήταν ξαπλωμένος και κατευθείαν του όρμηξα» είπε.

«Έβρασα το νερό για να τον αφοπλίσω γιατί θα με σκότωνε μετά» ανέφερε η γυναίκα, ενώ τόνισε πως αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, δεν θα έκανε τίποτα από όλα αυτά.

Δείτε video

Το χρονικό της υπόθεσης

'Ηταν το μεσημέρι της 13ης Οκτωβρίου του 2019, στη Σκάλα Μεσσηνίας, άγνωστο κάτω υπό ποιες συνθήκες, όταν η γυναίκα περιέλουσε τον 73χρονο σύζυγό της με βραστό νερό, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα.

Στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη και τον χτύπησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία. Δέκα ώρες αργότερα, ο 73χρονος κατέληξε.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καλαμάτας παρατείνεται για έξι μήνες η προσωρινή κράτηση της 68χρονης και εξετάζεται η ενοχή της κατηγορούμενης σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ειδικότερα, γίνεται αναφορά στα μέσα και στη σφοδρότητα των χτυπημάτων στον παθόντα αλλά και ότι το χτύπημα ήταν αιφνίδιο, καθώς ο παθών ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι.