ΣΠΑΡΤΗ. Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός και ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, συγχαίρουν τις Καρυάτιδες Σπάρτης για την προαγωγή τους στην Α’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου και δηλώνουν:

Νεοκλής Κρητικός:
«Μας μοιράσατε υπερηφάνεια σας ευχαριστούμε !
Τόσο με την ιδιότητα του βουλευτή, όσο και με την ιδιότητα του παλιού αθλητή, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας συγχαίρω για την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Η επιτυχία αυτή έρχεται σαν αποτέλεσμα αποκλειστικά των δικών σας προσπαθειών με οδηγό τον προπονητή σας , μέσα από το ήθος και το αγωνιστικό πνεύμα που σας διακρίνει, καθώς και την άρτια οργάνωση και λειτουργία, από πλευράς Διοίκησης του αθλητικού σας σωματείου ''ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ''
Η άμυνα σας να είναι η ενότητα , η επίθεση να είναι οι στόχοι σας.
Θα βρίσκομαι δίπλα σας, θα παρακολουθώ και θα χειροκροτώ τους αγώνες σας για περισσότερες χαρές και επιτυχίες τόσο για την ανάδειξη της ομάδας όσο και της πόλης μας και του Νομού μας.
Καλή συνέχεια με γνώμονα το «Eυ Αγωνίζεσθαι».»

Πέτρος Δούκας:

«Έπειτα από την απόφαση της Ε.Π.Ο. να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω της εξάπλωσης του COVID19, οι Καρυάτιδες Σπάρτης, κατέχοντας την πρώτη θέση του ομίλου με 27 βαθμούς, και ρεκόρ 9 νίκες και μία ήττα, ανεβαίνουν στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια (και τους γονείς τους), τον Προπονητή Χρήστο Ηλιόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Χάρη Βελδέκη, τον υπεύθυνο ακαδημιών Νείλο Καρρά και φυσικά την Πρόεδρο Καλλιρρόη Λαμπή και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκη Καρρά και τέλος τους φιλάθλους που στήριξαν την Ομάδα!
Ο Δήμος Σπάρτης είναι περήφανος για εσάς και θα συνεχίσει να σας στηρίζει!!
Και πάλι Εύγε!»