Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Γεώργιος Νικ. Δαρβύρης

Την Τρίτη 5 Μαΐου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 92χρονου Γεώργιου Νικ. Δαρβύρη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Ιωάννα, τα παιδιά του Νικόλαος – Κωνσταντίνα, τα εγγόνια του Ιωάννα, Σταυρούλα και οι λοιποί συγγενείς του.


Διαμάντω Η. Βέργαδου
Την Τετάρτη 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 100χρονης Διαμάντως Η. Βέργαδου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Ηλίας, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Ελένη Δ. Δημητρακοπούλου
Την Τετάρτη 6 Μαΐου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 91χρονης Ελένης Δ. Δημητρακοπούλου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Ιωάννης – Θεοδώρα και Αγγελική, τα εγγόνια της Ελένη – Γιάννης, Δημήτρης – Κανέλα, Ελίζα και Δημήτρης, τα δισεγγόνα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Αντωνία Σταθάκου (Χήρα)
Την Τετάρτη 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 89χρονης Αντωνίας Γεωργίου. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Δημήτριος – Μαρία, Νικολέτα και Νικόλαος, τα εγγόνια της Παναγιώτης – Έρικα, Πολυτίμη – Χαράλαμπος και Αντωνία – Δημήτριος, τα δισέγγονα της Νικολέτα, Δημοσθένης και οι λοιποί συγγενείς της.


Ζαχαρίας Π. Μπουλουγούρας
Την Τετάρτη 6 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Μαγούλα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 74χρονου Ζαχαρία Π. Μπουλουγούρα. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Αναστασία, τα παιδιά του Κατερίνα και Αφροδίτη, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη, στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.