«Ελαφόνησος: Αλήθειες και συμπαιγνίες»07-05-2020 19:48   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Απάντηση σε βουλευτή Δαβάκη και δήμαρχο Λιάρου δίνει ο Νεοκλής Κρητικός σχετικά με τα δρομολόγια της Ελαφονήσου αλλά και την δημοσιοποίηση από τον Δήμο Ελαφονήσου των ονομάτων που μερίμνησαν για τη λύση του προβλήματος. Η Δήμαρχος δεν συμπεριλαμβάνει τον βουλευτή Κρητικό σε εκείνους που ενήργησαν και ο βουλευτής εξηγεί τι κατά την γνώμη του έχει συμβεί. Nα σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί της ανακοίνωσης του Δήμου δήλωση του Ν. Κρητικού όπου ενημέρωνε τους πολίτες ότι το θέμα λύθηκε γιατί το αίτημα ήταν λογικό.
Ο Νεοκλής Κρητικός δηλώνει εκ νέου: «Στην πολιτική μπήκα για να υπηρετώ τους συμπολίτες μου και όχι να παίζω με τους πολιτικούς. Για αυτό και σας ενημερώνω "αυτοπροσώπως" σχετικά με τις ενέργειες του γραφείου μου για το πρόβλημα των δρομολογίων στην Ελαφόνησο.
Την Κυριακή 3 Μαϊου λάβαμε στο email του γραφείο μου επιστολές από τον κ. Λεωνίδα Λιάρο, αξιωματικό της ΠΑ ε.α. και από τη Δήμαρχο Ελαφονήσου.
Την επομένη ημέρα, τη Δευτέρα 4 Μαϊου, με βάση τις δύο επιστολές που λάβαμε, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και μέσω email με το γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη και θέσαμε όλο το φάσμα του προβλήματος.  
Προχθές επικοινώνησα προσωπικά με τον Υπουργό και συζητήσαμε το πρόβλημα.
Επίσης, χθες επικοινώνησε και πάλι το γραφείο μου τηλεφωνικά και μας βεβαίωσαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί.
Χθες το απόγευμα στις 17:25 μας ενημέρωσαν ότι αποφασίστηκε ο διπλασιασμός των δρομολογίων και έμενε μόνο η καθαρογραφή της απόφασης.
Έγινε δηλαδή το λογικό πράξη!
Σήμερα το πρωί κάλεσα τη Δήμαρχο Ελαφονήσου και την ενημέρωσα ότι έκανα όλες τις ενέργειες που μου υπαγορεύει το βουλευτικό μου αξίωμα. Την παροτρύνω δημοσίως να επικοινωνήσει με το Υπουργείο και να λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες.
Όσον αφορά την "αποκατάσταση της αλήθειας", ένα έχω να πω. Η άσκηση πραγματικής πολιτικής από την σπέκουλα απέχουν λίγο.
Η απάντηση μου, λοιπόν, από δω και πέρα θα είναι μόνο τα έργα μου και το χαμόγελό μου!
Η Λακωνία 30 χρόνια τώρα έμεινε πολύ πίσω. Φεύγουμε μπροστά, μαζί!»

Η πρώτη δήλωση του Νεοκλή Κρητικού που ήταν και η αφορμή να ανοίξει ο κύκλος δηλώσεων είχε ως εξής:

Νεοκλής Κρητικός για Ελαφόνησο: Το λογικό γίνεται πράξη

ΛΑΚΩΝΙΑ. Σε δήλωση προέβη ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσω ότι τα δρομολόγια από και προς την Ελαφόνησο διπλασιάζονται. Η δύσκολη κατάσταση στην οποία περιήλθαν οι συμπολίτες μας, μας κινητοποίησε και κάναμε τις απαραίτητες ενέργειες και τηλέφωνα στο Υπουργείο Ναυτιλίας για να δοθεί λύση.

Η απόφαση μένει να καθαρογραφεί και να δημοσιευθεί. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει τα προβλήματα που ανακύπτουν την περίοδο αυτή, τα οποία είναι πολλά και σύνθετα, να γίνονται αντικείμενο συνεχούς αντιπολιτευτικής ρητορικής, η οποία στην τελική δεν εξυπηρετεί κανέναν.

Το λογικό, λοιπόν, γίνεται πράξη!

Με αυτήν την πολιτική θα συνεχίσουμε, των ορθών μέτρων και των άμεσων διορθώσεων και παρεμβάσεων όποτε και όπου δημιουργούνται προβλήματα στην καθημερινή διαβίωση των συμπολιτών μας».   

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ