Ο Πύργος αντιδρά στην πρόταση Κρητικού για ΤΕΦΑΑ στη Σπάρτη!07-05-2020 14:21   

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Έντονες αντιδράσεις αλλά και ανησυχία προκαλεί στους φορείς του Νομού Hλείας η πρόταση που κατέθεσε προς το Υπουργείο Παιδείας ο Βουλευτής Λακωνίας κ Νεοκλής Κρητικός, στην οποία ανακοίνωσε ότι ουσιαστικά ξεκινά μία σειρά ενεργειών με σκοπό την Ίδρυση τμήματος ΤΕΦΑΑ στην Σπάρτη. Ο κ. Κρητικός δηλώνει αποφασισμένος να συνεργαστεί με την επιστημονική κοινότητα, την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή, καθώς επίσης και τους Φορείς του Νομού για να βρουν το κατάλληλο μείγμα ενεργειών, έτσι ώστε η Σπάρτη να αποκτήσει τμήμα Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο.

«Για μια ακόμα φορά καλώ τους βουλευτές της Ηλείας να πάρουν θέση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως ήδη έχω κάνει και με άλλα μεγάλα θέματα του δήμου μας και του νομού μας. Να πάρουν θέση και ξεκάθαρα να μας πουν το πιστεύω τους και για το ΤΕΦΑΑ. Να επιβεβαιώσουν ότι θέλουν να λειτουργήσει στον Πύργο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και η σημερινή Κυβέρνηση ανέβαλλε την λειτουργία του» τονίζει ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος ενώ, ο Υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος σε θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Βασίλης Διγαλάκης επισημαίνει στον τοπικό τύπο ότι την παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.
να λειτουργήσει στον Πύργο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί και η σημερινή Κυβέρνηση ανέβαλλε την λειτουργία του» τονίζει ο Δήμαρχος Πύργου ενώ,ο Υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος σε θέματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ Βασίλης Διγαλάκης επισημαίνει στον τοπικό τύπο ότι την παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ