«Καθηγητές, σπάστε τα δεσμά σας…»06-05-2020 08:29   

Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Από τη μία η εξοργιστική βιασύνη της υπουργού να συγκεντρώσει τους φτωχούς νομάδες του πνεύματος στα σχολικά κελιά τους για να τους υποβάλλει σε εργαστηριακά πειράματα!!!
Από την άλλη, κάποιοι εκπρόσωποι της μικροεξουσίας που βάζουν σε 14ήμερη καραντίνα ταλαιπωρημένους αναπληρωτές. Πρόθυμοι στην εφαρμογή της πάγιας τακτικής ψευτο-ιχνηλάτησης αλλά εντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, όταν οι πατριώτες τους πετάνε έξω από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα τους αναπληρωτές συναδέλφους μας.
Γελοία, αδύναμη, με τυπικές, ξύλινες συνδικαλιστικές παρόλες η ΟΛΜΕ, περιορίζεται σε μία τυπική τρίωρη στάση εργασίας ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!!!

Τι άλλο περιμένει ο εκπαιδευτικός για να ξεσηκωθεί;
Πόσο ακόμη θα ανεχτεί να τον εξευτελίζουν;
Έχουν φτάσει σε σημείο να ασελγούν πάνω στο πτώμα του!!!
Να σας θυμίσω τους τρόπους που ασχημονεί η πολιτεία πάνω στον καθηγητή  των δημοσίων σχολείων ;

1. Ετοιμάζεται να νομοθετήσει  εν μέσω πανδημίας για κεφαλαιώδη εκπαιδευτικά θέματα που απαιτούν συζητήσεις, διαβουλεύσεις και συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας σε όλες τις φάσεις μιας συνθετικής πορείας αναζήτησης του εφικτού.

2.Τον υποχρέωσε να δουλέψει νυχθημερόν για να στηρίξει μια αποτυχημένη και κάκιστα φτιαγμένη εξ αποστάσεως διδασκαλία. Ο κάθε συνάδελφος, με δικά του έξοδα, σε ένα πανάθλιο δίκτυο, χωρίς ουσιαστική επιμόρφωση μαζοχίστηκε ικανοποιώντας τα καπρίτσια μιας υποτιθέμενης εναλλακτικής διδασκαλίας.

3. Μελλοντικά θα αναγκαστεί σε μία διαστροφική, οργουελική παράκρουση της εξουσίας να εκθέσει εαυτόν και μαθητές σε ζωντανή σύνδεση για ένα big brother show.

4. Δέσμευσε για δύο χρόνια, με κάλυψη την έκτακτη συγκυρία της πανδημίας, κάθε εργασιακό του δικαίωμα, ισοπεδώνοντας ωράρια, αργίες, περιόδους διακοπών.

5.Ανοίγει 11 και 18 Μάη τα σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ 6 ΜΑΗ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΉ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ !!!

Κάνω έκκληση στους συναδέλφους να μη σκύψουν άλλο το κεφάλι.
Δεν υπάρχει επιστροφή από την ΚΟΛΑΣΗ που τους ετοιμάζουν.

Αφήστε, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, κομματικές ταυτότητες, πολιτικούς πατρόνες, συνδικαλιστικές αγκυλώσεις, συγκρίσεις ακαδημαϊκών τίτλων, ταπεινές ψωροεπιδιώξεις, δοκησίσοφες συγκρίσεις .

Επιτέλους, συνέλθετε!!!
Σπάστε τις ΑΛΥΣΙΔΕΣ σας!!!
Το ίδιο μετράτε για το υπουργείο, αναπληρωτές και μόνιμοι, διοικητικοί και μάχιμοι, διευθυντές, υποδιευθυντές, απλά μέλη συλλόγου διδασκόντων, πλήρους ωραρίου, μειωμένου ωραρίου.
ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΓΕΛΗΣ !!!

*Φιλόλογος

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
* Τα άρθρα αναγνωστών δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ