Πένθος για τον Γιώργο Πρασσά, πέθανε ο αδερφός του06-05-2020 07:23   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Καλαμάτας και του Γιώργου Πρασσά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του ισχυρού άνδρα της «Μαύρης Θύελλας», Χαράλαμπος.

Ο αδελφός του Γιώργου Πρασσά ήταν μεγαλύτερος κατά 3 χρόνια από τον πρόεδρο των «μελανολεύκων», μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ, ήταν μόλις 52 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε ξαφνικά από παθολογικά αίτια.

Με αφορμή το παραπάνω τραγικό γεγονός, η ΕΠΣ Μεσσηνίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον Γιώργο Πρασσά για τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΜ στο άκουσμα του θανάτου του Χαράλαμπου Πρασσά, αδελφού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα, Γιώργου Πρασσά, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλειά του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι φίλοι της Καλαμάτας «Bulldogs»: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Πρασσά και στον πρόεδρο της ''Μαύρης Θύελλας'' για τον χαμό του αδερφού του. Κουράγιο και καλή δύναμη».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ