KΡΑΝΙΔΙ. Τέλος στις φήμες και στα σενάρια που κυκλοφόρησαν στον δήμο Ερμιονίδας, σχετικά με την εμφάνιση των Βασιλέων της Ολλανδίας Γουλιέλμου Αλέξανδρου και της συζύγου του Μάξιμα, στη βίλα που διατηρούν στη θέση “Δορούφι” μόλις 5χιλ από το Κρανίδι, καθώς όπως αποδεικνύεται το βασιλικό ζευγάρι από τις αρχές κιόλας του 2020 μέχρι και σήμερα δεν έχει επισκεφτεί την χώρα μας.

Το σχετικό ρεπορτάζ, το οποίο αναρτήθηκε στην κεντρική σελίδα του newsit.gr στις 23 Απριλίου 2020, στηριζόταν πάνω σε πληροφορίες, που προέρχονταν από συγκεκριμένο κύκλο ατόμων που σχετίζονται με τις βίλες πολλών επώνυμων προσώπων σε Πόρτο Χέλι και Κρανίδι. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ύποπτο ασυμπτωματικό φορέα κορονοϊού στην βασιλική έπαυλη, που έγινε η αιτία να κολλήσει η Ελληνίδα καμαριέρα και η οποία λίγες ημέρες μετά βρέθηκε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων.

Φαίνεται πως κάποιοι φαντασιόπληκτοι, όπως αποδείχτηκε της περιοχής, ήθελαν εσκεμμένα να διαρρεύσουν ανυπόστατες πληροφορίες, με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες σχετικά με τον πραγματικό εντοπισμό του φορέα του κορονοϊού που εξαιτίας του μολύνθηκαν η καμαριέρα της δομής φιλοξενίας στο Κρανίδι, ο σύζυγός της και δεκάδες πρόσφυγες.

Σύμφωνα με τα αληθή στοιχεία, το βασιλικό ζευγάρι, που όλα αυτά τα χρόνια τρέφει απεριόριστη αγάπη για τον τόπο και τους κατοίκους του δήμου Ερμιονίδας, όχι μόνο δεν επισκέφτηκε την περιοχή μέσα στο Μάρτιο, αλλά και όλους τους προηγούμενους μήνες του 2020. Γεγονός που αποδεικνύει ότι το κρούσμα – ασθενής μηδέν, μετά βεβαιότητας δεν προέρχεται από το περιβάλλον της βασιλικής έπαυλης.