ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Ο Πέτρος Μαρτσούκος o επιχειρηματίας από το Βλαχιώτη που επένδυσε στον Αστέρα αναφέρθηκε στην πρωτιά την ομάδας του στον 7ο όμιλο, στον Γιώργο Κούτση, στους προσωπικούς στόχους με την ομάδα αλλά και στα δυνατά σημεία της.

«Ευχαριστούμε την ΕΠΟ καθώς σεβάστηκε κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού και επικύρωσε τις βαθμολογίες.
Δεν πήγανε χαμένοι οι κόποι μας όλης της χρονιάς. Αναμένουμε τις αποφάσεις που θα πάρουν οι υπεύθυνοι για το μέλλον».

Σχετικά με τις επιδόσεις και τους στόχους της ομάδας είπε: «Φάνηκε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα του 7ου ομίλου, όλες οι ομάδες το λένε. Η αγωνιστική μας εικόνα και όλα… Ανάλογα με την κατηγορία που θα παίξουμε θα κάνουμε και τα πλάνα μας. Θα προσπαθήσω ώστε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα».

Αναφερόμενος στο κλειδί της επιτυχίας τόνισε ότι «ο Αστέρας ήταν μια οικογένεια και το εννοώ. Η διοίκηση κατάφερε η ομάδα μας να είναι μια οικογένεια… Από πέρσι που ανέλαβα την ομάδα, όταν μπήκα να κρατήσω τον Αστέρα στην κατηγορία και με στόχο τη νέα χρονιά (σ.σ. φέτος) να πρωταγωνιστήσει, έγινε πραγματικότητα.
Είναι συλλογικό το αποτέλεσμα. Διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και κόσμος.
Θέλω να ευχαριστήσω όλη την περιοχή του Δήμου Ευρώτα που ήταν δίπλα στην ομάδα μας».


Αναφέρθηκε και στον προπονητή Γιώργο Κούτση: «Ο Κούτσης δεν ήρθε στην ομάδα για μια χρονιά αλλά για 2-3 χρόνια. Είμαι δικαιωμένος από την επιλογή μου» ενώ δεν έκρυψε τους προσωπικούς στόχους του για την ομάδα: «Σε όποια κατηγορία και να παίξει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει».