ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Ο Αστέρας Βλαχιώτη φέτος έχοντας ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με παίκτες ανώτερων κατηγοριών ήταν μια ανάσα από το να πανηγυρίσει τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και να ετοιμαστεί για τα μπαράζ των 8 πρωταθλητών για 4 εισιτήρια στην επόμενη κατηγορία.

Όμως ο Κορωνοΐός έβαλε φρένο στο δεύτερο φετινό στόχο του συλλόγου της Λακωνίας και όπως είναι φυσικό όλοι στο Βλαχιώτη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να δουν αν θα παίξουν τα μπαράζ ή θα ανέβουν απευθείας.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Πέτρος Μαρτσούκος έχοντας δαπανήσει χιλιάδες ευρώ για να δει την ομάδα του πρώτη, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, ευελπιστεί να πάρει απευθείας την άνοδο και να γίνει η αναδιάρθρωση που θα ανακουφίσει οικονομικά τα σωματεία.

«Καταρχήν να ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο και να έχουμε υγεία.

Το πρωτάθλημα δεν γίνεται να ακυρωθεί δε μπορεί να διαγραφούν οι 23 αγωνιστικές που έγιναν είναι αδιανόητο να συμβεί αυτό.

Όσο για την συνέχεια καλό θα ήταν να γίνουν οι τρεις αγωνιστικές που έχουμε ως το τέλος αλλά θα πρέπει πρώτα να είμαστε σίγουροι για την υγεία των αθλητών και όλων όσων θα εμπλέκονται σε προπονήσεις και αγώνες.

Αυτό το βλέπω πολύ δύσκολο με τα σημερινά δεδομένα, δεν μας το εγγυάται κάνεις.

Πρέπει οι πρωταθλητές και των 8 ομίλων να ανέβουν χωρίς μπαράζ.

Όσο για την αναδιάρθρωση είναι αναγκαία να γίνει με δύο ομίλους στην Football League γιατί έτσι πιστεύω θα έχουν και οι ομάδες καλύτερα τα οικονομικά τους και θα είναι σαφώς πιο βιώσιμες».