ΤΡΙΠΟΛΗ. Η Σασουόλο προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και η ιστοσελίδα calciomercato.com εξηγεί γιατί είναι σωστή μια τέτοια κίνηση.

Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στις φετινές επιδόσεις του 24χρονου αριστεροπόδαρου άσου με τη φανέλα της Σασουόλο, όπου κατέγραψε 15 συμμετοχές και 3 ασίστ. Μάλιστα, τονίζεται ότι ήταν εξαιρετικός και όταν κλήθηκε να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος. Ο Κυριακόπουλος χαρακτηρίζεται ως σταθερός, αξιόπιστος και τακτικά ευέλικτος. Το μόνο που λείπει είναι το… γκολ, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει φέτος, ωστόσο με τη φανέλα του Αστέρα είχε πετύχει κάποια όμορφα τέρματα.

Τέλος, τονίζεται ότι ο 24χρονος Έλληνας άσος έχει ως κίνητρο και την Εθνική ομάδα, αν και ο ανταγωνισμός για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι μεγάλος, με την παρουσία των Τσιμίκα, Γιαννούλη και Κούτρη.

Πάντως, στην περίπτωση που η Σασουόλο ενεργοποιήσει την οψιόν για την απόκτηση του Κυριακόπουλου, ο Αστέρας Τρίπολης θα βάλει στα ταμεία του ένα εκατ. ευρώ, ποσό ιδιαίτερα σημαντικό, εν μέσω της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού.