ΣΠΑΡΤΗ. O Όμιλος Κυριάκος Κακούρος έχει παραχωρήσει συνολικά 13 οχήματα σε φορείς για την διευκόλυνσή τους στο έργο βοήθειας και αλληλεγγύης. Σε Δήμους της Λακωνίας και της Μεσσηνίας και στην Εκκλησία. Σήμερα στις εγκατάστάσεις του Ομίλου στη Σπάρτη έγινε η παράδοση του 13ου οχήματος στον Ερυθρό Σταυρό Σπάρτης Συγκεκριμένα ένα κόκκινο Hyundai του Ομίλου είναι στη διάθεση του προσωπικού του Ερυθρού Σταυρού στη Σπάρτη προκειμένου να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στο καθήκον για βοήθεια συμπολιτών στο σπίτι τους.

Η κ. Ποτούλα Ορφανού πρόεδρος του Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού / Τμήμα Σπάρτης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Κακούρο για την παραχώρησε που δίνει πλέον την δυνατότητα για προσέγγιση συνανθρώπων στα σπίτια τους στην πόλη και τα χωριά της Σπάρτης. Σύντομα οι επαφές του Ερυθρού Σταυρού θα επεκταθούν σε όλη τη Λακωνία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ομίλου Κυριάκος Κακούρος ευχαρίστησε τον Ερυθρό Σταυρό για όλα όσα προσφέρει, ως ο παλαιότερος φορέας προσφοράς και υποσχέθηκε ότι με όσες δυνάμεις έχει να συνδράμει την προσπάθειά του ώστε να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποι.