ΝΑΥΠΛΙΟ. Με παραγγελίες από ψητοπωλείο επέλεξαν να φάνε τον παραδοσιακό οβελία και το κοκορέτσι οι περισσότεροι κάτοικοι του Ναυπλίου καθώς οι απαγορεύσεις και η όλη κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού οδήγησε τους περισσότερους στο delivery. Κεντρικό ψητοπωλείο στην πόλη του Ναυπλίου σημείωσε ρεκόρ καθώς για την Κυριακή του Πάσχα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ψήθηκαν 60 σούβλες με κοκορέτσια, 40 αρνιά και 5 δίμετρες σούβλες κοντοσούβλι.

«Φέτος είναι πολλοί αυτοί που προτίμησαν την παραγγελία από το κατάστημα μας και φυσικά έπρεπε να εξυπηρετήσουμε όλους τους πελάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και έτσι έχουμε ξεκινήσει από τη νύχτα να ψήνουμε για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, στην πραγματικά και για εμάς τεράστια ζήτηση που παρουσιάσθηκε» είπε ο Θοδωρής Μαρνέρης.

Όλα τα ψητά ήταν παραγγελίες οι οποίες έγιναν μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή και πως το συγκεκριμένο κατάστημα ειναι από τα ελάχιστα που έχουν παραμείνει ανοιχτά στην πόλη όλο αυτό το διάστημα των απαγορευτικών μέτρων. Η επιχείρηση κάποια στιγμή σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες λόγω αδυναμίας να τις εξυπηρετήσει…