ΣΠΑΡΤΗ. Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκής Κρητικός μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου του έδωσε αίμα στην Μονάδα του Νοσοκομείου που εδρεύει πλέον στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στη Σπάρτη. Αμέσως μετά την αιμοδοσία ανέφερε:
«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, σε σημείωμά μου στις 7 Απριλίου έκανα έκκληση για συνέχιση της αιμοδοσίας! Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές! Υπάρχουν συμπολίτες μας που το έχουν άμεση ανάγκη. Το αίμα είναι αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο. Δεν αγοράζεται, δεν πωλείται. Μόνο προσφέρεται!
Σήμερα μαζί με τους συνεργάτες μου τα λόγια τα κάναμε πράξη. Οκτώ φιάλες αίμα. Πράξη ευθύνης και προσφοράς. Οι αιμοληψίες διενεργούνται από το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σπάρτης, αλλά για λόγους ασφαλείας, λόγω του κοροναϊού, εκτός Νοσοκομείου, σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας, στη διεύθυνση Αγίου Νίκωνος 124 στη Σπάρτη, από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 9.00′ με 12.00′.
Προκειμένου να μην υπάρξουν συναθροίσεις, κλείνονται ραντεβού στο τηλέφωνο 27310 93163. Στόχος μας να διασφαλιστεί η επάρκεια. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή!»