ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Τα πάντα δοκιμάζονται. Πατρογονικές αρχές, αυθεντικά έθιμα, κοινωνικές συνήθειες προσωπικές αντοχές, εθνική οντότητα, πίστη και όραμα.

Το κτύπημα έχει πλέον κραταιά κορώνα παγκοσμιότητας και σαρώνει πληθυσμούς, ηγεσίες, έθνη, κράτη, επιστήμες, ιδέες…

Η αντίσταση είναι η μόνη καταφυγή, αφού προηγουμένως ο κάθε ένας αναβαπτίζεται σε ότι τον εμπνέει για να αντιμετωπίσει ότι αισθάνεται ως απειλή και ότι ονειρεύεται ως ζωή.

Η Ενημέρωση δοκιμάζεται ίσως αμέσως μετά από την Υγεία, την Ιατρική και την Πολιτική. Η δημοσιογραφία, φαίνεται να περνά και αυτή σε νέα εποχή.
Ο περιφερειακός τύπος παρακολουθεί τις εξελίξεις, ωστόσο εκ θέσεως και εξ ανάγκης δεν ηγείται, όπως σε άλλες εποχές, αλλά παρακολουθεί.
Άλλωστε αυτή φαίνεται να είναι και η τύχη που του επιφυλάσσουν οι κρατούντες, κατά και μετά την πανδημία.

Δεν σπάσαμε την αλυσίδα της ενημέρωσης

Εδώ λοιπόν η αντίσταση είναι απόφαση αλλά και χρέος ζωής. Κάθε άνθρωπος της ενημέρωσης που σέβεται το λειτούργημα που ασκεί είναι υποχρεωμένος να πάρει θέση. Θέση που να σχετίζεται άμεσα με τον μέσο πολίτη.
Αυτό είναι κάτι που πράττουμε, με την όποια ευστοχία, εδώ και 10 περίπου χρόνια υπό τον τίτλο notospress.gr και άλλα 22 προηγουμένως υπό άλλους τίτλους έντυπης και ραδιοφωνικής δημοσιογραφίας.

Η στάση μας δικαιώνεται. 800.000 αναγνώστες επέλεξαν το notospress.gr για τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που παρέχει τους τελευταίους 12 μήνες.
Η αύξηση αποδοχής και έγκρισης της ύλης του notospress.gr σημειώνει σταθερή χαρακτηριστική άνοδο που το τελευταίο 6μηνο αγγίζει το +50%.
Η παρέμβαση του notospress.gr είναι συνεχής, επίμονη και καθημερινή.
Mε την τάση που έχει και έτσι όπως διαμορφώνονται οι επιλογές του κοινού, λόγω πανδημίας αλλά και λόγω καθολικής μετάβασης στην διαδικτυακή ενημέρωση, οι στόχοι του notospress.gr για το τέλος του 2020 θα ξεπερνούν σε ετήσια βάση τα 3.500.000 αναγνωστών!
Δεν διακόψαμε ούτε μια μέρα την επικοινωνία μαζί σας. Δεν αναζητήσαμε άλλοθι και δεν βρήκαμε δικαιολογίες λόγω παγκόσμιας κρίσης και εθνικής καραντίνας.
Είμαστε εδώ. Κάθε μέρα, επί πολλές ώρες. Ένα ευάριθμο επιτελείο έμπειρων συνεργατών, που είναι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα με τη συνεργασία και νέων.
Με προσήλωση στις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, χωρίς εξαρτήσεις, με άποψη και με γνώμη. Με τη συνεργασία δεκάδων εκλεκτών και σημαντικών αρθρογράφων και θεματολογία απ’ όλη την Πελοπόννησο.

Σήμερα πάνω από 30 επιχειρήσεις, εν μέσω πανδημίας και παράλυσης της αγοράς, συνεχίζουν κι επιλέγουν το notospress.gr για την καθημερινή επικοινωνία τους με το κοινό. Αυτοί, αποκλειστικά, και κανένα κέντρο ή παράκεντρο εξουσίας, στηρίζουν την ανθεκτικότητα και την άνοδο του notospress.gr.

Άλλωστε εκείνοι που συνήθως ποδηγετούν την ενημέρωση και θέλουν να ελέγχουν τον τύπο μας έχουν εξαιρέσει από την δίκαιη νομή της δημόσιας και κρατικής διαφήμισης. Σε όλα τα επίπεδα, εθνικό, περιφερειακό, τοπικό, οι εκπρόσωποί τους παρακολουθούν σιωπηροί την ανισότητα και αδικία που συντελείτε σε βάρος κάθε αγωνιζόμενου δημοσιογράφου και κάθε έντιμου ΜΜΕ.

Παρ’ όλα αυτά, το notospress.gr όχι μόνον δεν έσπασε την αλυσίδα της καθημερινής ενημέρωσης του πολίτη αλλά δίνοντας βήμα και παρέχοντας διεισδυτικό σχολιασμό, με παρουσία όπου αυτό είναι εφικτό, κράτησε ζωντανή την ενημέρωση. Πολύ σύντομα ολοκληρώνει σχέσεις συνεργασίας και με αρκετές ακόμα υγιείς επιχειρήσεις της αγοράς.
Πάνω απ’ όλα όμως σφυρηλατεί τη σχέση του με το αναγνωστικό κοινό. Σύντομα θα αναζητήσουμε την ενεργή συμμετοχή και στήριξή των αναγνωστών.

Οι μέρες που βιώνουμε όλοι είναι βασανιστικές και δυσανάλογα σκληρές.
Μπροστά μας όμως θα συναντήσουμε, σε λίγες ημέρες, την κατεξοχήν νίκη της ζωής επί του θανάτου, τη νίκη του φωτός επί του σκότους.

Όλοι οι άνθρωποι του notospress.gr ευχόμαστε από καρδιάς σε κάθε έναν από εσάς υγεία ψυχική, πνευματική και σωματική.
Καθαρό νου, δύναμη ψυχής και πραότητα του δίκαιου νικητή.

Σας ευχαριστούμε που είστε στο πλευρό μας

Καλή Ανάσταση. Καλόν Αγώνα!