ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει παγώσει στη παρούσα φάση κάθε τουριστική δραστηριότητα και στη χώρα μας. Όμως πρέπει να βλέπουμε και την επόμενη μέρα. Στο πλαίσιο αυτό το Tornos News θα συνεχίζει να δημοσιεύει επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν χορηγήσει άδειες για τουριστικές κατοικίες σε Ελαφόνησο, Ρέθυμνο, Ανατολική Μάνη, Κάρπαθο και Μονεμβασιά.

Συγκεκριμένα:

  • Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Μονεμβασιάς έχει χορηγήσει άδεια στον κ. Φώτη Τάτση για 5 νέες ανεξάρτητες τουριστικές αυτοεξυπηρετούμενες ισόγειες κατοικίες με υπόγεια και σοφίτες στην Ελαφόνησο.
  • Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Μονεμβασιάς έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ για 4 νέες τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες με πισίνες.
  • Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ανατολικής Μάνης έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία GA HOMES EKM. TOYΡ. ΚΑΤΑΛ. ΙΚΕ για 4 τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες στην Ανατολική Μάνη.
  • Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Καρπάθου έχει χορηγήσει άδεια στην εταιρεία ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΙΚΕ για 4 τουριστικές κατοικίες με πισίνες στο νησί.
  • Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ρεθύμνης έχει χορηγήσει άδεια στον κ. Γρηγόρη Σαριδάκη για την ανέγερση διώροφης τουριστικής κατοικίας με πισίνα και διώροφου κτιρίου με μία ισόγεια και μία διώροφη κατοικία με πισίνα στην πόλη του Ρεθύμνου.
  • H υπηρεσία δόμησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει χορηγήσει άδεια στον κ. Γιώργο Λυγκώνη για τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.