ΜΟΛΑΟΙ. Το Νοσοκομείο Μολάων επισκέφθηκε ο βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ. κ. Κρητικός όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή κ. Κορωνιό.
Η δήλωση του βουλευτή έχει ως εξής:
«Οι επισκέψεις μου στα νοσοκομεία του νομού είναι συχνές. Επισκέφτηκα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες το Νοσοκομείο Μολάων και είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Διοικητή του, κ. Κωνσταντίνο Κορωνιό.
Είμαστε σε διαρκή και ουσιαστική επικοινωνία για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Είναι ένας χώρος, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά, καθώς όπως ίσως ξέρετε οι περισσότεροι, ήμουν για 8 χρόνια.
Αποτελεί στοίχημα προσωπικό, αλλά και γνωρίζοντας τη θέληση του κ.Κορωνιού, να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, υλικοτεχνικά και σε ανθρώπινο δυναμικό.
Στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Νοσοκομείου η επιχειρησιακή του ετοιμότητα είναι πολύ καλή και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τη Διοίκηση.
Ενημερωτικά να σας πω ότι, έχουν γίνει 100 έλεγχοι για πιθανά κρούσματα στο νομό μας. Ένα εξ αυτών βρέθηκε θετικό. Ο συμπολίτης μας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Πάτρα και έχει πλέον επιστρέψει στο σπίτι του.
Είμαστε σε ετοιμότητα και σε ανοιχτή επικοινωνία για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που θα πορκύψει!
Προχωράμε ενωμένοι! Θα τα καταφέρουμε!»