ΛΑΚΩΝΙΑ. Σε σημαντική ενίσχυση δύο ακόμα δήμων προχωρά η εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ / Κ. Κακούρος, αυτή τη φορά σε Λακωνία και Κύθηρα. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΤΟΥΟΤΑ με τη ΚΕΔΕ σήμερα το πρωί, από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Κ. Κακούρος, στη Σπάρτη, παρελήφθησαν δύο οχήματα από τους δήμους Ευρώτα και Κυθήρων. Τα οχήματα αυτά θα εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες των Δήμων στην υλοποίηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για την προσέγγιση ακόμα περισσότερων πολιτών που έχουν ανάγκη και την καλύτερη μετακίνηση του προσωπικού.
Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος ευχαρίστησε τόσο της ΚΕΔΕ όσο και την ΤΟΥΟΤΑ / Κ. Κακούρος για την σημαντική αυτή δωρεά και σημείωσε ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Από την πλευρά του ο κ. Κυριάκος Κακούρος ανέφερε λακωνικά: «Στις δύσκολες ώρες πάντα θα υπάρχει βοήθεια σε δομές και φορείς, αυτό είναι μόνον η αρχή…»
Να σημειωθεί ότι ήδη έχει γίνει αντίστοιχη δωρεά απο τη ΤΟΥΟΤΑ / Κ. Κακούρος στη Μεσσηνία, στους Δήμους Καλαμάτας και Μελιγαλά.