ΤΡΙΠΟΛΗ. Επιστολή σε εταιρείες σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιούνται στην Αρκαδία, την Πελοπόννησο, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα απέστειλε ο δήμαρχος Τρίπολης. Σε αυτή ο κ. Κώστας Τζιούμης τους ζητεί να αγοράζουν τοπικά μας προϊόντα για τα καταστήματά τους μετά από συνεννόηση του ίδιου με τοπικούς μας παραγωγούς.

Αναφέρει: «Εν όψει των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πάντες στην χώρα μας, ιδιαίτερα οι οικονομικά ασθενέστερες τάξεις, θα θέλαμε να σας θέσουμε υπόψην την παρακάτω σκέψη-πρότασή μας και να σας παρακαλέσουμε για την σοβαρή και ευμενή εξέτασή της.
Η Αρκαδία και ιδιαίτερα ο Δήμος Τρίπολης παράγει μια σειρά προϊόντων - από τα κηπευτικά μέχρι το μέλι, από τα κτηνοτροφικά μέχρι τα κρασιά κλπ - την ποιότητα και αγνότητα των οποίων είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε άριστα και εσείς.

Παρακαλούμε, λοιπόν, για την αποδοχή (κατά προτεραιότητα) και προώθηση στα καταστήματά σας, ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί μας και η τοπική Οικονομία στις σημερινές συγκυρίες. Δεν αγνοούμε, βεβαίως, τις συμβατικές υποχρεώσεις σας προς άλλες Αγορές - της Ελλάδας και εκτός Ελλάδας. Πιστεύουμε όμως ότι και τα τοπικά μας προϊόντα μπορούν να απορροφηθούν και να προωθηθούν στην κατανάλωση.
Στην αποδοχή της πρότασής μας θα είμαστε μνήμονες και ευγνώμονες».