ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ληστεία με την (ολιγόωρη) απαγωγή, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 26 Μαρτίου. Σύμφωνα με το argonafplia.gr οι δράστες, αφού διέκοψαν την παροχή του ρεύματος, αιφνιδίασαν τον άντρα και τη γυναίκα, τους έδεσαν με μονωτική ταινία , τους έκλεισαν τα μάτια και αφού ερεύνησαν το σπίτι εξονυχιστικά, άρπαξαν 250 ευρώ, χρυσαφικά, ταμπλέτ και τρία κινητά τηλέφωνα. Στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα, προχώρησαν σε έναν πρωτοφανή για τα δεδομένα της περιοχής εκβιασμό:

Απήγαγαν τη γυναίκα, εκβιάζοντας τον εμβρόντητο και ανήμπορο να τη βοηθήσει σύζυγο της, να τους δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ. Ακολούθως, οι δράστες, πήραν την γυναίκα και την οδήγησαν, (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες), σε μια παραλία και αφού τη βασάνισαν βάναυσα, την μετέφεραν και την παράτησαν δεμένη (!) στην Αγία Ερμιόνη.

Η γυναίκα, αφού κατάφερε και λύθηκε, κατέφυγε σε φιλικό της σπίτι. Ο άντρα της είχε ήδη καταφύγει σε άλλο φιλικό σπίτι, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια αλλά και για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Ο ένας εκ των δραστών, εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού… Το μεσημέρι οι δράστες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν σε ανακριτή και εισαγγελέα.