ΕΣΣ: Τι γίνεται με τα Super Market και τις Λαϊκές Aγορές. Ημέρες και Ωράρια!25-03-2020 09:19   

ΣΠΑΡΤΗ. O Eμπορικός Σύλλογος Σπάρτης ενημερώνει για τα νέα ωράρια λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων πώλησης τροφίμων.
Από την  Πέμπτη 26.03.2020 έως και το Σάββατο 25.04.2020, το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 21:00.
  • Σάββατο από 07:00 έως 20:00.

Την Κυριακή 29.03.2020 τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ από την Κυριακή όπως δήλωσε μιλώντας ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, παρά το γεγονός ότι την περασμένη εβδομάδα ήταν ανοιχτά στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα εμπορίου, σημείωσε ότι τις Κυριακές που λειτούργησαν τα σούπερ μάρκετ λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορωνοϊου «δεν είχαν κίνηση, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούν».
Σε ότι αφορά την διατήρηση ανοικτών των λαϊκών αγορών ανοικτών, ο κ. Παπαθανάσης εξήγησε πώς αυτό έγινε «για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στα σούπερ μάρκετ. Μειώσαμε παραγωγούς και εμπόρους και απομακρύναμε τους πάγκους». Τέλος υπογράμμισε ότι εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα, «το επόμενο βήμα είναι να κλείσουν και οι λαϊκές».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ