ΒΛΑΧΙΩΤΗ. Ο ακραίος οπισθοφύλακας του Αστέρα Βλαχιώτη, Κυριάκος Δημακάκος μιλάει στο "ΦΩΣ" για την ομάδα του που οδεύει ολοταχώς για το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής αλλά και το μείζον θέμα του κορονοϊού.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη πρωταγωνιστεί στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής όντας στην κορυφή της βαθμολογίας και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα του εισιτηρίου που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Football League.
Ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας και έχει βάλει το δικό του σημαντικό λιθαράκι στους Λάκωνες, είναι ο Κυριάκος Δημακάκος.

Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας που την περσινή σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Football League με τον Ιωνικό και μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο στον Αστέρα Βλαχιώτη μίλησε στο «ΦΩΣ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ομάδας του, τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο, αλλά και τα όσα συμβαίνουν γύρω από το θέμα του κορονοϊού που μαστίζει και την χώρα μας.

«Καταρχήν το υλικό της ομάδας στον Αστέρα Βλαχιώτη είναι επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και ομάδα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει εύκολα σε αυτή την κατηγορία. Έχει παίκτες οι οποίοι προέρχονται από παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες και με προσωπικότητα όπως είναι ο Νικλητσιώτης, ο Σιαλμάς, ο Μπριλάκης, ο Ροτζέριο Μάρτινς και σίγουρα αυτό βοηθάει και ποιοτικά αλλά και μέσα στα αποδυτήρια».


Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη