Το «ευχαριστώ» από την Καλαμάτα για την στήριξη του Νοσοκομείου!21-03-2020 14:28   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ένα ξεχωριστό μήνυμα δύναμης έστειλε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γ. Μπέζος μέσα από το fb.
«Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους θεσμικούς φορείς του τόπου μας αλλά και στους απλούς πολίτες, που όλες τις προηγούμενες μέρες εξέφρασαν έμπρακτα και με κάθε τρόπο την μεγάλη διάθεση προσφοράς στα Νοσοκομεία του Νομού μας (Καλαμάτα - Κυπαρισσία).
Αυτές τις στιγμές που οι αποθήκες των προμηθευτών του ΕΣΥ σε υγειονομικό υλικό -κυρίως σε είδη ατομικής προστασίας - έχουν αδειάσει, η εύρεση αυτών των ειδών είναι το ΜΕΙΖΩΝ ΖΗΤΗΜΑ. Σε αυτό το πλαίσιο να ευχαριστήσω τη Περιφερειακή Αρχή για την συνεχή στήριξή της σε τέτοια είδη.
Στην ίδια κατεύθυνση να ενημερώσω ότι ΟΛΟΙ οι Βουλευτές του Νομού μας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να βρούμε τρόπους εφοδιασμού των Νοσοκομείων μας σε είδη ατομικής προστασίας με τηλέφωνά τους και στο εξωτερικό. Χθες με τηλεφωνικές τους επικοινωνίες προς τον Διευθυντή του Λιγνιτικού Κέντρου ΔΕΗ Μεγαλόπολης κ. Γίδη Κων/νο, το Νοσοκομείο μας εξασφάλισε μια ποσότητα μασκών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον Διευθυντή της ΔΕΗ κο Κ. Γίδη. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!»

Πηγή: Μεσόγειοςtv

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ