Κ. Νικόλαρος: «Υπάρχουν φάρμακα, σε έλλειψη τα αναλώσιμα…» (audio)

Επάρκεια φαρμάκων αλλά έλλειψη σε μάσκες και αντισηπτικά σημειώνει ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Λακωνίας…20-03-2020 11:44   

Ο λάκωνας Φαρμακοποιός είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης υπερβαίνοντας εαυτόν…

ΛΑΚΩΝΙΑ. O πρόεδρος των Φαρμακοποιών Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Νικόλαρος ανταποκρίθηκε στην κλήση του notospress.gr για την ενημέρωση των πολιτών της Λακωνίας σε μια κρίσιμη στιγμή. Απαντά σε ερωτήσεις για την επάρκεια φαρμάκων και αναλωσίμων ειδών, για τη λειτουργία των Φαρμακείων αλλά και τη σχέση Φαρμακοποιού – πολίτη / πελάτη.
Είναι σημαντική η αναφορά του ότι από αυτήν την κρίση τελικά θα βγούμε νικητές, αφού συνεργαστούμε και συμμορφωθούμε ενώ αξιοπρόσεκτη είναι και η αναφορά του στις τιμές ειδών όπως οι μάσκες και τα αντισηπτικά που όπως λέει έχουν αυξηθεί όχι λόγο αύξησης του κέρδους των Φαρμακείων αλλά λόγο αύξησης τις τιμής τους στην παραγωγή εξαιτίας τις έλλειψης πρώτων υλών. Ο πρόεδρος καλεί τους πολίτες να μην προβαίνουν σε υπερβολικές αγορές φαρμάκων που μπορεί την κρίσιμη ώρα να λείψουν από τον συνάνθρωπο. Άλλωστε υπάρχει επάρκεια και το ράφι του Φαρμακείου δεν είναι ράφι σούπερ μαρκετ.

Είναι χρήσιμο κάθε πολίτης να ακούσει την 12 λεπτών συνέντευξη του κ. Νικόλαρου διότι και θα ενημερωθεί, και θα πληροφορηθεί και θα διαφωτιστεί για θέματα που σίγουρα τον αφορούν.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ