ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ. Στις 11, 12 και 13 Μαρτίου 2020, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές των μελών του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιανων Λακεδαίμονος.

Ο πλειοψηφών Δικηγόρος- Συνταγματολόγος Χρήστος Ηλ. Τσίχλης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες, για την εκλογή μου στην πρώτη θέση με 192 ψήφους από συνολικά 193 ψηφίσαντες(ποσοστό ρεκόρ συμμετοχής εν μέσω Κορωνοϊου), στις εκλογές του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιανων Λακεδαίμονος…. Ευχαριστούμε όλες και όλους, για την συμμετοχή τους, σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας.»

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει ως εξής:

Χρήστος Τσίχλης του Ηλία, Φίλιππος Τσερωτας του Γεωργίου, Αικατερίνη Μπακη του Ηλία, Χαράλαμπος Λαμπρόπουλος του Γεωργίου, Αναστασία Ανουσα του Παναγιώτη, Παναγιώτης Τσερωτας του Νικολάου, Ιωάννης Σακελλαρίου του Παναγιώτη, Διονύσιος Καραλεκας του Ευαγγέλου, Αντώνιος Βαρζακης του Ηλία. Αναπληρωματικά μέλη: Χριστίνα Φαρφαρα του Σπυρίδωνος, Γεώργιος Γεωργόπουλος του Ηλία, Απόστολος Τσερωτας του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Τσερωτας του Ηλία, Ουρανία Μανεσιωτη του Χαρίλαου.

Η νέα σύνθεση της εξελεγκτικής επιτροπής: Ευαγγελία Τσίχλη του Ηλία, Δημήτριος Τσαγκάρης του Χρήστου, Ματθαίος Τραπαλης του Κωνσταντίνου. Αναπληρωματικά μέλη: Αγγελική Γκουζουλη του Κωνσταντίνου, Θέμης Μανεσιώτης του Νικολάου (τιμής ένεκεν).