ΣΠΑΡΤΗ. Το πρωτόκολλο αντιμετώπισης ορίζει μια συγκεκριμένη διαδικασία. Έτσι οι δύο άνδρες που έχουν εισαχθεί στο Νοσοκομείο Σπάρτης (χθες, ο ένας νωρίς, ο άλλος αργότερα) αντιμετωπίζονται με βάση το πρωτόκολλο όπως και δύο άλλες προηγούμενες περιπτώσεις. Τα δείγματα έχουν σταλεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και αναμένονται τα αποτελέσματα για το ένα σήμερα αργά το απόγευμα και το άλλο ίσως και αύριο.
Πληροφορίες του notospress,gr αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες κρατούνται απομονωμένοι σε θαλάμους της Παθολογικής του Νοσοκομείου αφού τα περιστατικά δεν έχουν δριμύτητα σε συμπτώματα . Άλλωστε ακόμα και μια γρίπη, αν εισαχθεί στο Νοσοκομείο Σπάρτης, αντιμετωπίζεται πλέον με το συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ενδέχεται να δημιουργεί ταραχή και εντυπώσεις αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι βαρύνεται με προσβολή από τον κορωνοϊό.



Οι πολίτες πρέπει να επικεντρώνουν την προσοχή τους στην τήρηση των κανόνων και των περιορισμών και λιγότερο να ασχολούνται με τις εισαγωγές περιστατικών στο Νοσοκομείο. Άλλωστε αν υπάρξει κρούσμα θα ανακοινωθεί αμέσως.