ΤΡΙΠΟΛΗ. Ξεκίνησαν οι εργασίες στη ΒΙΠΕ Τρίπολης για τη μεγάλη επένδυση της φαρμακοβιομηχανίας DEMO ABEE. Τα συνεργεία μπήκαν στον χώρο και ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της μεγαλύτερης επένδυσης στην πόλη μας εδώ και πολύ καιρό.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ ιδρύθηκε το 1965 από τον Τριπολιτσιώτη Σταύρο Δέμο, ο οποίος έγινε ο πρεσβευτής του ελληνικού φαρμάκου στον κόσμο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων.

Την επένδυση είχε ανακοινώσει η κόρη του Σταύρου Δέμου στην τιμητική βράβευση που της έγινε στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησος Expo».

Η DEMO ΑΕ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Με πάνω από 2.000 σκευάσματα εγκεκριμένα σε 85 χώρες και πάνω από 900 άτομα προσωπικό, η DEMO στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης και στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς

Από την επένδυση της εταιρίας στην Τρίπολη, αναμένεται να δημιουργηθούν 800 νέες θέσεις εργασίας.