Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Αναστασία Κανέλλια
Την Πέμπτη 12 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Ζαγάνα ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Αναστασίας Κανέλλια. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Δημήτριος, τα παιδιά της Ουρανία και Γεωργία – Λεωνίδας Τσέτσεκας, τα εγγόνια της Δημήτριος και Ελεάνα, η αδερφή της Σταυρούλα Λουπατατζή, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της .

Ιωάννης Θ. Τσιάκος
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 62χρονου Ιωάννη θ. Τσιάκου.

Παναγιώτης Σ. Αρμπούζης
Το Σάββατο 14 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ξηροκάμπι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Σ. Αρμπούζη.

Σταυρούλα Χαρ. Νικολοπούλου
Το Σάββατο 14 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Χαρ. Νικολοπούλου.

Δημήτριος Βασ. Γεωργιόπουλος
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πλατύ στη Καλαμάτα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Βασ. Γεωργιόπουλου.

Κυριακούλα Παραγιάννη (Κούλα)
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κυριακούλας Παραγιάννη .

Νικόλαος Ιώαν. Γιαννόπουλος
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ιωαν. Γιαννόπουλου.

Παναγιώτης Λ. Ματθαίος
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Βαρβίτσα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Λ. Ματθαίου.

Δημήτριος Γ. Κωστιάνης
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στη Γκοριτσά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτριου Γ. Κωστιάνη.

Αναστασία Ι. Μπούγα
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Αφύσσου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αναστασίας Ι. Μπούγα.

Ιωάννης Α. Σκούρος
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Α. Σκούρου.

Μαρίκα Λ. Βορβή
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Καμίνια Ξηροκαμπίου τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίκας Λ. Βορβή.

Παρασκευάς Σ. Μαλτέζος
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου στα Χρύσαφα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παρασκευά Σ. Μαλτέζου.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος
Την Κυριακή 15 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Γούναρη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.