ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη, στις 12.3.2020 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών, για ναρκωτικά.

ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθη, στις 12.3.2020 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής για τα αδικήματα ληστείας, κλοπής και σύσταση συμμορίας.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, στις 12.3.2020 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -15,86- γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν, στις 12.3.2020 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, 33χρονος και 53χρονη, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΦΙΛΙΑΤΡΑ. Συνελήφθη, στις 12.3.2020 το απόγευμα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.