ΣΠΑΡΤΗ. Στην Σπάρτη βρίσκεται ο Gerard Butler! Ο σταρ του Hollywood – που έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές ταινίες όπως οι «300» και το «P.S. I Love You» – έφτασε στην Σπάρτη μαζί με την επίτιμη Πρέσβη της Πόλης Ρόη Δάναλη – Αποστολοπούλου και τον Βασίλη Αποστολόπουλο, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Σπάρτης Πέτρος Δούκας. Ο «Λεωνίδας» από την κινηματογραφική ταινία «300» ήρθε στη χώρα μας προσκεκλημένος του Δήμου Σπάρτης και θα είναι σήμερα λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020!

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Σπάρτης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Gerard Butler αλλά και άλλων καταξιωμένων αντρών, όπως του σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιού Billy Zane που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως Titanic, Back to the Future, καθώς και σε παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών του Hollywood και πιο συγκεκριμένα στον Gianni Nunnari, αλλά και τον Alan Siegel, καθώς και σε μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτή τη τιμή που του έκαναν να γίνει λαμπαδηδρόμος δεν σταμάτησε να χαμογελά και να χαιρετά όλους όσους ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά.