Η αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι η υπέρτατη αρετή. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Με τη βοήθεια του Θεού, του ιατρικού κόσμου αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση, όλων εκείνων που στέκονται και στηρίζουν την προσπάθειά του, ο Κώστας Καλλάς από τη Μονεμβασία, πατέρας δύο παιδιών, παίρνει σιγά αλλά σταθερά πίσω τη ζωή που έχασε όλα αυτά τα χρόνια.

Την ομορφιά της ζωής που του στέρησε το σοβαρό ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, συνέπεια ατυχήματος που είχε, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα οστά του προσώπου του.

Την Πέμπτη (27/02/2020), ο Κώστας πραγματοποίησε την πρώτη και σημαντικότερη χειρουργική επέμβαση. Με αυτή, ομάδα ειδικών γιατρών μπόρεσε να σταματήσει την διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από την μύτη. Στον πρώτο μετεγχειρητικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 11/03/2020, όλα φαίνεται να πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Ήδη ο Κώστας αισθάνεται περισσότερο δυνατός, με τον εγκέφαλο να δίνει πλέον σωστές εντολές, μια και όπως μας επισήμανε το οικείο περιβάλλον του «για πρώτη φορά ο Κώστας αισθάνθηκε τη σωστή θερμοκρασία στα πόδια του».

Η μητέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση, εκφράζει όλα όσα θα θέλαμε εμείς να πούμε, αναφέροντας: «Το νοιώθαμε! Αλλά μας το επιβεβαίωσαν και οι γιατροί σήμερα στον μετεγχειρητικό έλεγχο. Όλα βαδίζουν πολύ καλά! Με την αγάπη σας και την δεξιοτεχνία των γιατρών, ο Κώστας νοιώθει ότι πλησιάζει το τέλος του μαρτυρίου τριάμισι χρόνων! Νοιώθει την αγκαλιά του κόσμου να του δίνει δύναμη και ζεστασιά. Νοιώθει ότι πλησιάζει η ώρα για την επανένταξη του στην ζωή!

Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μας. Μόνο άπειρες ευχές από καρδιάς. Ο Θεός να σας το ανταποδώσει σε ευλογία απέραντη. Σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Ευχαριστούμε! Σας χαρίζω το χαμόγελο που εσείς μου χαρίσατε!».

Όπως γράφει και το monemvasianews.gr o Κώστας προετοιμάζεται τις για τις επόμενες δύο χειρουργικές επεμβάσεις, μια σε κάθε πόδι, προκειμένου να αποκατασταθούν τα σοβαρά κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει όπως έχουμε αναφέρει πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Πλήθος κόσμου συνεχίζει να ενισχύει αυτή την προσπάθεια, έχοντας μέχρι σήμερα συγκεντρωθεί ποσό που πλησιάζει τις 29.000,00€, με τελικό στόχο όπως έχει τονιστεί το ποσό των 50.000,00€.

Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια, μπορούν να προσφέρουν στον ατομικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Αριθμός λογαριασμού: 41800369518

IBAN λογαριασμού: GR 5101104180000041800369518

Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ