ΣΠΑΡΤΗ. Ο ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ θα τρέξει στις 13 Μαρτίου από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020
Ο διάσημος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ έφθασε σήμερα στην Αθήνα, μαζί με τη σύντροφό του, με αφορμή την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε o Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας και η Ρόη Δανάλη Aποστολοπούλου.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ, που ενσάρκωσε το βασιλιά Λεωνίδα στην ταινία «300» θα τρέξει στις 13 Μαρτίου από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Τον διάσημο σταρ επιστράτευσε η Ρόη Δανάλη Aποστολοπούλου, την οποία έχρισε επίτιμη πρέσβη της Σπάρτης ο νέος δήμαρχος της πόλης Πέτρος Δούκας και ζήτησε τη συμβολή της στην ανάδειξη της περιοχής.

Ο Πέτρος Δούκας δήλωσε: fb «Τώρα στο αεροδρόμιο με τον Gerard Butler και την Ρόη Αποστολοπούλου! Αψήφησε όλες τις δυσκολίες για να τιμήσει τα 2500 Χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, τον Βασιλιά μας Λεωνίδα, τους «300» και τους 700 Θεσπιείς, για να τον Αναγορεύσουμε σε Επίτιμο Δημότη της Πόλης της Σπάρτης, και για να λάβει μέρος στη Λαμπαδηδρομία! Το είπαμε και το κάναμε! Τον ευχαριστούμε θερμά!»