Γράφει ο Γιώργος Δημακόγιαννης

ΕΒΡΟΣ. Στον Διοικητή του Στρατοπέδου της Καβύλης, κοντά στις Καστανιές, στο βόρειο σύνορο του Έβρου, έναν ένθερμο και άξιο Μανιάτη Συμπατριώτη μας, τον Αντισυνταγματάρχη Ιωάννη Δημ. Μιχαλολιάκο (*) παραδώσαμε τα εκλεκτά προϊόντα που η αγάπη σας προσέφερε (αφού με δεδομένη την περιορισμένη δυνατότητα μεταφοράς τους εκ μέρους μας δεν κάναμε καμία σχετική κινητοποίηση).
Ευχαριστούμε θερμά!
- Χυμοί Λακωνία, από τον Συνεταιρισμό Αμυκλών
- Παστέλια, από το παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο της οικογένειας Μανωλάκου στο Γύθειο και ιδιαιτέρως την αγαπητή μας Άλκηστη.
- Φρούτα & εσπεριδοειδή, από τον αγαπητό μας παραγωγό Λεωνίδα Αλεξανδρή, Γλυκόβρυση Λακωνίας
- Βιβλία, τοπικές εκδόσεις, σημαίες Μάνης, από την Αδούλωτη Μάνη, Αρεόπολη


Επί προσωπικού!
(*) Πατέρας του Μανιάτη Αντισυνταγματάρχη είναι ο απόστρατος ανωτ. αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Μίμης (Δημήτριος) Μιχαλολιάκος, κοντά στον οποίο υπηρέτησα μικρό μέρος της στρατιωτικής μου θητείας (1992-94), ενώ αγαπημένος του θείος είναι ο Κυριάκος Μιχαλολιάκος, π.δήμαρχος Ανατ.Μάνης (Κότρωνα), νυν επικεφαλής της παράταξης "Μαζί για τον Τόπο μας" με την οποία έχουμε εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι στον Δήμο Ανατολικής Μάνης! Θείος του -νυν Μανιάτη Διοικητή στην Καβύλη Έβρου- και ο π.Υπουργός και δήμαρχος Πειραιά Βασ.Μιχαλολιάκος...