ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΖ. Αναμφίβολα ήταν ο γάμος της χρονιάς με πλήθος διάσημων καλεσμένων τόσο από τον χώρο της μόδας, όσο και της τέχνης αλλά και των επιχειρήσεων. Φυσικά, ο λόγος για την Ντάσα Ζούκοβα και τον Σταύρο Νιάρχο, εγγονό του εφοπλιστή με καταγωγή από την Βαμβακού Λακωνίας και ευεργέτη της ιδιαίτερης πατρίδας του..

Το λαμπερό και χαμηλών τόνων ζευγάρι, που έχει κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, παντρεύτηκε πριν έναν μήνα στο Σεν Μόριτζ, ένα μέρος με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον Σταύρο Νιάρχο. Μετά τον γάμο, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση, στο 5άστερο ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένεια Νιάρχου σε ένα ειδυλλιακό μέρος του Σεν Μόριτζ με εντυπωσιακή θέα. Μάλιστα, προς τιμή της νύφης, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι με θέμα την χώρα καταγωγής της και τους καλεσμένους να φορούν ρούχα εμπνευσμένα από την Ρωσία.
Το κόστος των εορταστικών εκδηλώσεων ξεπέρασε τα 5 εκατομμύρια ευρώ, με πάνω από 300 καλεσμένους.
Ελάχιστες φωτογραφίες του νιόπαντρου ζευγαριού είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον φωτογράφο German Larkin να αναρτά μία εικόνα τους. Σε αυτήν, η Ντάσα Ζούκοβα εικονίζεται με ένα εντυπωσιακό, αριστοκρατικό αλλά και μίνιμαλ νυφικό, πιθανότατα του οίκου Valentino με κάπα. Στην φωτογραφία δεν διακρίνονται καθαρά περισσότερα στοιχεία του νυφικού, παρά μόνο η μακριά κάπα και ο λαιμός που δείχνει να είναι κεντημένος.

Ωστόσο, σε μία άλλη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram, η Ντάσα Ζούκοβα ποζάρει μαζί με δύο φίλες της και φαίνεται από το στήθος και πάνω, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες του νυφικού. Έτσι, όπως βλέπουμε, το νυφικό είναι κλειστό μπροστά στο στήθος και φέρει κεντημένα άνθη και παγιέτες ενώ και η λαιμόκοψη είναι κεντημένη.