Ώρα 09:30 ΣΠΑΡΤΗ. Κανένα ίχνος δεν έχουν εντοπίσει οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ και της ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή του Βαφειού Σπάρτης απο τον εξαφανισθέντα 87χρονο Δ. Τσακωνάκο. Η δεύτερη νύκτα καθιστά πλέον τις ελπίδες ελάχιστες. ¨ολα δείχνουν ότι ο ηλικιωμένος ήθελε και σκόπευε να εξαφανιστεί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια και είχε τάσεις ιδιότυπης απομόνωσης. Η περιοχή γύρω απο την οικία του είναι αγροτική, κοντά σε ποτάμι καθιστώντας έτσι ακόμα δυσκολότερο το έργο των αρχών.

ΣΠΑΡΤΗ. Ο 87χρονος Δημήτρης Τσακωνάκος από το Βαφειό Σπάρτης εξαφανίσθηκε από το σπίτι του χθες, μετά το μεσημέρι. Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένα σκυλιά χτενίζουν την περιοχή για την ανεύρεσή του.


Ο 87χρονος τις τελευταίες ημέρες εμφάνιζε κακή ψυχολογική διάθεση. Μετα το μεσημέρι της Πέμπτης δεν έδωσε σημεία ζωής. Έφυγε απο το σπίτι πεζός. Οι συγγενείς του το απόγευμα ενημέρωσαν τις αρχές. Έχει φύγει πεζός και μάλλον έχει χαθεί σε αγροτικές εκτάσεις.
Το γεγονός ότι όλη την νύκτα ήταν έξω ανησυχεί τις Αρχές οι οποίες ωστόσο εντείνουν τις έρευνες και ζητούν και την βοήθεια των πολιτών που εγγυημένα μπορεί να γνωρίζουν κάτι.