Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ευαγγελία Κων. Καρελλά (Χήρα)
Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 87χρονης Ευαγγελίας Κων. Καρελλά. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Παναγιώτα – Άγις Μπασουράκος, Ιωάννης – Γιώτα Καρελλά και Λυκούργος – Μηλίτσα Καρελλά, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Π. Καρβελάς
Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη ετέλεσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 75χρονου Κωνσταντίνου Π. Καρβελά. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα αδέρφια του Ποτούλα Καρβελά και Κωνσταντίνα Γεωργοστάθη, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πότα Γ. Κορομβόκη (Χήρα)
Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 93χρονης Πότας Γ. Κορομβόκη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα παιδιά της Ιωάννης – Μαρία, Νίκος και Αθανάσιος – Αντωνία, τα αδέρφια της Τζένη Κουμάνταρου και Κική Φουντά, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Χρόνης Εμ. Τρουποσκιάδης
Το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρόνη Εμ. Τρουποσκιάδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, η μητέρα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτης Τσακωνάκος
Την Κυριακή 8 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Εισόδια της Θεοτόκου στην Καλλονή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη Τσακωνάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.


Κατίνα Ν. Αντωναράκου (Χήρα)
Την Κυριακή 8 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κατίνας Ν. Αντωναράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Διονύσης – Θωμαής Γιώτη, Ελένη – Ρούντ Φρανσεν και Βασίλης Αντωναράκος, τα εγγόνια της Κοσμάς, Ευαγγελία, Νίκωνας, Ελευθερία, Κατερίνα και Παναγιώτης, τα δισέγγονα της Τηλέμαχος και Ορφέας, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.


Κωνσταντίνος Χ. Νικολόπουλος
Την Κυριακή 8 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Χ. Νικολόπουλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέρφια του Αποστόλης Χ. Νικολόπουλος και Παρασκευή Ε. Βαλιώτη, ο εγγονός του Ευθύμιος, τα ανίψια Σπύρος και Χρήστος, τα ξαδέρφια και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.