ΛΑΚΩΝΙΑ. Τι είναι το πρόγραμμα Sensory Play και που απευθύνεται;
Με το πρόγραμμα Sensory Play αναφερόμαστε στο αισθητηριακό παιχνίδι! Τι ακριβώς είναι το αισθητήριο παιχνίδι; Περιλαμβάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα που διεγείρει την αίσθηση της αφής, της οσμής, της γεύσης, της όρασης ή της ακοής του μωρού και του παιδιού. Η ιδέα είναι να ενθαρρύνουμε τα μικρά μας να χρησιμοποιήσουν τις αισθήσεις τους για να παίξουν, να δημιουργήσουν, να διασκεδάσουν και να εξερευνήσουν.
Τα μωρά λατρεύουν να εξερευνούν με τις εξαιρετικά συντονισμένες αισθήσεις τους. Δώστε την ευκαιρία στο μωρό σας να ανακαλύψει και να εξερευνήσει έναν νέο και όμορφο κόσμο με πολλά χρώματα, υφές και ήχους διασκεδάζοντας, ενώ ταυτόχρονα του δίνεται την ευκαιρία να εξελίξει και να αναπτύξει τον εγκέφαλο και την νοημοσύνη του! Το αισθητηριακό παιχνίδι από τους πρώτους κιόλας μήνες της γέννησης του παιδιού συμβάλει σημαντικά στη διαδικασία της ανάπτυξης και της εξέλιξής του.
Το αισθητηριακό παιχνίδι βοηθά στην γλωσσική εξέλιξη, τη γνωστική ανάπτυξη, τις καλές κινητικές δεξιότητες, τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και την κοινωνική αλληλεπίδραση του παιδιού. Ταυτόχρονα αυτός ο τύπος παιχνιδιού βοηθά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της μνήμης. Επιπλέον το αισθητηριακό παιχνίδι είναι ιδανικό όχι μόνο γιατί προσφέρει ατελείωτη χαρά, διασκέδαση και εκτόνωση του παιδιού αλλά και για την ηρεμία που προκαλεί σε ένα υπερδραστήριο και αγχωμένο παιδί!
Ανακαλύψτε και εσείς τα οφέλη του αισθητηριακού παιχνιδιού και χαρίστε μια υπέροχη εμπειρία διασκέδασης και εκτόνωσης στα μικρά σας!
Και να είστε σίγουροι πως τα παιδιά σας θα το λατρέψουν…

Δηλώστε συμμετοχή και απολαύστε το 1ο σας μάθημα δωρεάν!

Ταυτόχρονα ενημερωθείτε και για τα υπόλοιπα παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα και τις υπηρεσίες του Κέντρου μας!
- Προγράμματα Baby Learning για μωρά 3μηνών – 12 μηνών
- Προγράμματα Happy Learning για παιδια 12μηνών – 24 μηνών
- Προγράμματα Eaely Learning για παιδιά 24μηνών – 36 μηνών
- Πρόγραμμα Messy Play
- Βρεφικό μασάζ
- Βρεφικό Θέατρο

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα του Κέντρου μας που απευθύνονται σε εσάς και τα παιδιά σας από τους πρώτους κιόλας μήνες της γέννησής τους και ελάτε να διασκεδάσουμε, να μάθουμε, να εκπαιδευτούμε και να επικοινωνήσουμε μαζί τους μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα δομημένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους!