Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Αναστασία Ν. Περγαντή – Περήφανη (Χήρα)
Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Σπάρτη ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 74χρονης Αναστασίας Ν. Περγαντή-Περήφανη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή τα αδέρφια της Νικόλαος – Θεανώ, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κωνσταντίνος Π. Περεντέσης
Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία του 77χρονου Κωνσταντίνου Π. Περεντέση. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Παναγιώτης – Βασιλική, τα αδέρφια του Ηλίας, Ελένη και οι λοιποί συγγενείς του.

Ανδρέας Παν. Κορωνιός
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Παρόρι τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του 78χρονου Ανδρέα Παν. Κορωνιού. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Παναγιώτης – Ελένη, Ελένη – Θεόδωρος και Ελισαίος, τα εγγόνια του Κατερίνα, Ανδριάνα, Χρήστος, Θάλεια και οι λοιποί συγγενείς του.

Δημήτριος Π. Κουρνιώτης
Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στις 8:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις Αμύκλες τελείται το εξάμηνο μνημόσυνο του Δημήτριου Π. Κουρνιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος του Παναγιώτης, τα ξαδέρφια του Παναγιώτης – Μαρία, Παναγιώτης – Δήμητρα και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Κ. Παυλάκου-Μηνακάκη (Χήρα)
Την Κυριακή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαρίας Κ. Παυλάκου - Μηνακάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Χρήστος – Ζωή Παυλάκου και Γιώτα - Ιωάννης Καρελλάς, τα εγγόνια της Κωνσταντίνος – Ειρήνη, Θεόδωρος, Κωνσταντίνος και Νικόλαος, τα δισέγγονα της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Σταματική Ν. Κουτσάρη (Χήρα)
Την Κυριακή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Βάρσοβα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταματικής Ν. Κούτσαρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αντωνία – Δημήτρης Νικόλαρος, Γιάννης Κούτσαρης και Κωνσταντίνος – Σταυρούλα Κούτσαρη, τα αδέρφια της, τα εγγόνια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Β. Σκουτάκης
Την Κυριακή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σκούρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Β. Σκουτάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Μαγδαληνή Πασίου – Σκουτάκη και Παναγιώτα – Νίκος Βλήτας, η αδερφή του Μαρία Κουκή, τα εγγόνια του Θεόδωρος, Κωνσταντίνος, Μαρία και Παναγιώτης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Μαρία Ε. Μακρυσοπούλου
Την Κυριακή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Κοκκινόραχη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Μαρίας Ε. Μακρυσοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Νικόλαος – Σταματία, Αγγελική-Ταξιάρχης και Ευγενία-Δημήτριος, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Παναγιώτης Θ. Τσούκλερης (Ιερέας)
Την Κυριακή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Θ. Τσούκλερη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο γιος του Θεόδωρος, τα εγγόνια του Παναγιώτης – Αναστασία και Σπυρίδων – Δήμητρα, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστάσιος Γ. Γρηγόρης
Την Κυριακή 1 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτης τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Αναστάσιου Γ. Γρηγόρη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή οι γονείς του Γρηγόρης – Σοφία, η αδερφή του Ιωάννα και οι λοιποί συγγενείς του.

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο info@notospress.gr. για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.