ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη, στις 25.2.2020 το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, στις 25.2.2020 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 33χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, στις 25.2.2020 το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 50χρονος αλλοδαπή, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- τσιγαριλίκια κάνναβης.


ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Συνελήφθη, στις 25.2.2020 το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κοκαΐνης καθώς και -1- πιστόλι, -1- γεμιστήρα και -6- φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθησαν, στις 25.2.2020 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 26 και 32 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -10,1- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΚΙΑΤΟ. Συνελήφθησαν, στις 25.2.2020 το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 59 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -40,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ. Συνελήφθη, στις 25.2.2020 το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Κορινθίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για κλοπή.