ΠΑΤΡΑ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Αίγλη», ο Αποκριάτικος χορός του Δημάρχου Πατρέων, που και φέτος ήταν αφιερωμένος, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία έξι χρόνια, στα παιδιά τους γονείς και τους εργαζόμενους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν», του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν και γέλασαν με την ψυχή τους.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του: «Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δήμου μας! Να έχουμε μια όμορφη καρναβαλική βραδιά, να πάρουμε δυνάμεις και να συνεχίσουμε το δημιουργικό μας έργο! Να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων μας, για μια ακόμα φορά τους εργαζόμενους, αλλά και τα ίδια τα παιδιά μας για την φαντασία και την δημιουργική τους προσπάθεια.
Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα για τα παιδιά των Κέντρων του Κοινωνικού μας Οργανισμού. Καλή διασκέδαση, με την ευχή, ο χορός αυτός να είναι ένας προπομπός για καλύτερες στιγμές στη ζωή μας!».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, ανέφερε:
«Κι αυτή τη χρονιά, όπως κάθε χρόνο, ο καρναβαλικός χορός του Δημάρχου, προσφέρεται στα παιδιά των Κέντρων μας. Έχει γίνει πλέον θεσμός και ευχαριστούμε τον Δήμαρχο γι’ αυτό. Τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ τον περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο για να ξεφαντώσουν και να διασκεδάσουν καρναβαλικά, αλλά κι εμείς, αφού χαιρόμαστε με την χαρά τους και με το γεγονός ότι περνάνε όμορφα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους των Κέντρων μας, στους γονείς που συνεργάζονται μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και φυσικά στα ίδια τα παιδιά, που με τη δημιουργία και την φαντασία τους, μας χαρίζουν όμορφες στιγμές.
Όμως δεν μένουμε μόνο στον αποψινό χορό, αφού κατά τη διάρκεια των μηνών που έρχονται ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου μας προγραμματίζει και άλλες εκδηλώσεις για τα παιδιά των Κέντρων μας, όπως το Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ζωγραφικής που ξεκίνησε με πρωτοβουλία μας πέρυσι, αλλά και θεατρικές παραστάσεις σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.
Καλή διασκέδαση σε όλους!».