Η «εξομολόγηση» της Έλσας για τον Παναγιώτη Νίκα

22-02-2020 12:24   

ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Στις 19 Φεβρουαρίου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με ανακοίνωσή του όρισε την επιχειρηματία Έλσα Τόλη εκπρόσωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις Συνεδριάσεις και τις δράσεις του L.T.O.

Η ίδια με ανάρτησή της σήμερα (21/2) στο facebook σημειώνει και μας ενημερώνει:

«Καλημέρα σε όλους… όπως κάνω συνήθως θα διηγηθώ και σήμερα μια μικρή ιστορία

με τον τρόπο τον δικό μου… αυτόν τον ρομαντικό!!

Ένα ωραίο πρωί του Απριλίου εκεί ανάμεσα σε πανικό τρέξιμο και δουλειά με παίρνει τηλέφωνο ο αγαπημένος μου αντρας ( Apostolis Koutroulias) να πάω να γνωρίσω έναν σημαντικό άνθρωπο επιχειρηματία με αγάπη και όραμα για τα κοινά το κύριο Σωτήρη Μουρίκη διευθύνων σύμβουλος της αναπτυξιακής της περιφέρειας Πελοπόννησος αε. ο οποίος έκανε τον προεκλογικό του αγώνα υποψήφιος τότε με τον τωρινό περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Η πρόταση του

Να συμμετάσχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Νίκα και να βοηθήσω στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο ,έναν αγώνα δίκαιο και αληθινό, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις ,χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουμε “Φύκια για μεταξωτές κορδέλες” ..ήταν για μένα κάτι το οποίο θεώρησα τιμή μου και δεν μπορούσα παρά να ακολουθήσω να μάθω να ενημερωθώ και να τρέξω να ενημερώσω τον κόσμο πως η Πελοπόννησος μπορεί καλύτερα… πως μπορούν να αλλάξουν πολλά, πως χρειάζεται να αλλάξουν πολλά και φυσικά με αφετηρία μου το αγαπημένο Λουτράκι που νιώθω σπίτι μου και αγαπώ και έχω μεγάλα όνειρα για αυτόν τον ευλογημένο τόπο…ετρεξα ….έτρεξα με όλη την δύναμη της ψυχής μου της φωνής μου τρέξαμε όλη η οικογένεια μου τα παιδιά μου όλη ..η ομάδα του κυρίου Παναγιώτη Νίκα στην Κορινθία δικαιώθηκε ..

Νικήσαμε .. Νικήσαμε σ αυτές τις εκλογές… αλλά αυτό ήταν η αρχή ενός πολύ μεγαλύτερου αγώνα αυτόν τον πραγματικό αυτόν που πρέπει να πάμε στην πράξη πλέον και να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν.

Σήμερα έλαβα μια επιστολή πως ο δικός μου προσωπικός αγώνας συνεχίζεται πως με ορίζει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εκπρόσωπο της Περιφέρειας εδώ στον τόπο μου και στον δικό μας L.T.O έναν οργανισμό που κάνει μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξη του Λουτρακίου και όχι μόνο…

Κύριε Νίκα σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη είναι μεγάλη τιμή για μένα και ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας…!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ