«Έφυγαν» από κοντά μας…21-02-2020 10:17   

Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα, ετήσια, τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Ελένη Δ. Ντάβου - Αρδάμη
Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες ετελέσθη η νεκρώσιμος ακολουθία της 82χρονης Ελένης Δ. Ντάβου - Αρδάμη. Ευχαριστούν για τη συμμετοχή ο σύζυγός της Δημήτριος, τα παιδιά της Νικόλαος – Γεωργία, Κωνσταντίνος και Γεωργία – Ιωάννης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα και οι λοιποί συγγενείς της.
 

Νικόλαος Ι. Ζαγκανάς
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Καλογωνιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ι. Ζαγκανά. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Ιερέας Παναγιώτης Ξηρόδημας, Πρεσβυτέρα Μαρία Θεοδώρα, Ελένη – Παναγιώτης, Ιωάννα – Θανάσης και Νίκη – Αριστείδης, τα εγγόνια του Δημήτρης, Νικόλαος, Μαρίνα, Αγγελική, Μυρτώ, Μαρία, Αντωνία, Κωνσταντίνα και οι λοιποί συγγενείς του.
 

Σταμάτα Μιχαλοπούλου
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγιών Θεοδώρων στη Τρύπη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σταμάτας Μιχαλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ηλίας – Κατερίνη Μιχαλοπούλου και Γεωργία – Θανάσης Χριστόπουλος, τα εγγόνια της Αλεξάνδρα, Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνος, Ματίνα και οι λοιποί συγγενείς της.
 

Χρήστος Γ. Φουντούκης
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιοπαναγιά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Γ. Φουντούκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα, τα παιδιά του Κανέλλος – Ελένη και Ζαννίνα – Ρεγγίνα, τα εγγόνια του, τα δισέγγονα του, τα αδέρφια του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.
 

Χρήστος Ν. Παπαστρατάκος (Δάσκαλος)
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Χρήστου Ν. Παπαστρατάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα του Νικόλαος – Μαρία και Ζαφείρω – Θεόδωρος, τα εγγόνια του Στέφανος και Παναγιώτα, τα αδέρφια του,  τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Δ. Αποστολίδης
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Αγίου Γεωργίου στις Καμάρες τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Δ. Αποστολίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αικατερίνη, τα παιδιά του Άννα – Δημήτρης, τα αδέρφια του Χαρίκλεια Αποστολίδη και Ανθούλα Γ. Χίου, ο εγγονός του Στυλιανός, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Αναστάσιος Π. Μαντζάνης
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Αναστάσιου Π. Μαντζάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η μητέρα του Παναγιώτα, τα αδέρφια του Γιαννούλα – Χρυσόστομος και Κωνσταντίνος, τα ανίψια του Μάγια, Μελίνα και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Σ. Γρουμπός
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρoς στη Πλατάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Σ. Γρουμπού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Στυλιανή – Σαράντης Κανελλάκης, ο εγγονός του Μάριος, ο αδερφός του, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευχαριστήριο από την οικογένεια Δημητρίου Γεωργιόπουλου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  από τα βάθη της καρδιάς μας  και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας όλους όσες και  όσους μας συμπαραστάθηκαν στην μεγάλη απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού,  αδελφού και θείου: Δημητρίου Γεωργιόπουλου του Βασίλειου, Ετών 83, (Κατσάμπουλα)

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος χοροστάτησε κατά την νεκρώσιμη ακολουθία και μίλησε με λόγια αγάπης  και παρηγοριάς για την Παναγία μας  και το νόημα της εορτής της Υπαπαντής του Χριστού, αλλά και για τον αγαπημένο μας μακαριστό  Δημήτριο Γεωργιόπουλο του Βασιλείου  και την οικογένειά του.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε βαθύτατα τους ιερείς που ήρθαν να αποχαιρετήσουν και να προσευχηθούν στον γλυκύτατο  Αναστημένο Ναζωραίο  για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Δημητρίου Γεωργιόπουλο του Βασιλείου  τους:  Οικονόμο Πατέρα Αθανάσιο Φλώρο, τον συντοπίτη μας  Οικονόμο Πατέρα Κωνσταντίνο Βλαχονικολό,  τον συντοπίτη μας Οικονόμο Πατέρα Δημήτριο Ροβολή, τον Οικονόμο Πατέρα Παντελεήμων Μάλγαρη, τον Οικονόμο Πατέρα Χρήστο Δουβαρά, τον Οικονόμο Πατέρα Βασίλειο Μπεγέτη και τον Εφημέριο του χωριού μας Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας Πατέρα Αντώνιο Μανουσόπουλο, ο οποίος στάθηκε αρωγός στο πένθος μας, αλλά και συμπαραστάτης.

Ένα μεγάλο Ευχαριστήριο  εκφράζουμε στους αγαπητούς μας καλλικέλαδους και μουσικολογιότατους ιεροψάλτες του Ιερού Ναού  Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας κυρίους Κωνσταντίνο Κληρόπουλο και Δημήτριο Θεοδωρόπουλο   και στον συντοπίτη μας  Κωνσταντίνο Τουρνά διακεκριμένο ιεροψάλτη του Ιερού Ναού Θείας Αναλήψεως Καλαμάτας, οι οποίοι απέδωσαν  άρτια και με κάθε κατάνυξη τους ύμνους της νεκρώσιμης ακολουθίας, την οποία έγραψε ο μεγάλος υμνωδός της ορθοδόξου  εκκλησίας μας  ο Ιωάννης Δαμασκηνός.

Ευχαριστούμε δε το Γραφείο Τελετών Γεωργίου Μωραγιάννη για την εξαιρετική περιποίηση  και φροντίδα του αγαπημένου μας νεκρού αλλά και για την άψογη και υποδειγματική  διεξαγωγή της τελετής.

Τέλος, θα θέλαμε με ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη  να ευχαριστήσουμε  από τα βάθη της καρδιάς μας τους Δημοτικούς και τοπικούς Άρχοντες,  όλες και όλους εσάς που κατακλύσατε όλες αυτές τις ημέρες το σπίτι μας και τις αυλές μας, αλλά και την εκκλησία του χωριού μας Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας,  που ήρθατε από μέρη μακρινά να μας συμπαρασταθείτε  στο άκουσμα του θανάτου του πολυαγαπημένου μας  μακαριστού  Δημητρίου Γεωργιόπουλο του Βασιλείου   και προσήλθατε να  μας παρηγορήσετε και να  συμπαρασταθείτε, ώστε  να προσευχηθείτε για την ανάπαυση της ψυχής του, αλλά και όλους όσους με προσωπικό ενδιαφέρον και αγάπη με τα μηνύματά σας, αλλά και με την επικοινωνία σας με την οικογένεια  μας εκφράσατε τα συναισθήματα θλίψης και πόνου.

Η Σύζυγος:  Θεώνη

Τα παιδιά:   Βασίλειος & Μαριάννα Γεωργιοπούλου, Γεώργιος & Μαρία Γεωργιοπούλου, Ιωάννα & Στέλιος Αργυρίου.

Τα εγγόνια:   Νικόλαος, Δημήτριος-Θεοφάνης,  Θεώνη,  Δημήτριος,  Νικήτας-Χρήστος.

Τα αδέλφια:   Παρασκευή χήρα Θεοδ. Γεωργιοπούλου, Θεοδοσία χήρα Δημ. Ξανθάκη Μαρία χήρα Παν. Λίβα, Κωνσταντίνα χήρα Γεωργ. Σινάπη, Γεώργιος & Βασιλική Πράσινου.

Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

Συλλυπητήρια Σύριζα για την Στέλλα Γεωργανέ

Με ανακοίνωσή τους η Νομαρχιακή Επιτροπή και ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον πρόωρο χαμό της Στέλλας Γεωργανέ. «Εκ μέρους όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλειά της στην οικογένεια της».

* Αν θέλετε την ενημέρωση για τους δικούς σας ανθρώπους, απ’ όλη την Πελοπόννησο και Αττική στείλτε πλήρη στοιχεία όπως ακριβώς αναγράφονται στην στήλη στο [email protected] για την στήλη «Έφυγαν». Η δημοσίευση γίνεται δωρεάν.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ