Σήμερα η επιστημονική ημερίδα στην Καλαμάτα για την εφαρμογή και χρήση του 5G21-02-2020 08:40   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 19:30, στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί η επιστημονική ενημερωτική εκδήλωση για την εφαρμογή και χρήση του 5G, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συμμετέχουν επιστήμονες από την ΕΕΤΤ, την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας κι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν όλες οι μετρήσεις που έχουν γίνει από το βαν που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Η εταιρία WIND εφάρμοσε πιλοτικά και σε περιορισμένη εμβέλεια το δίκτυο 5G στην Καλαμάτα και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, σε συνδυασμό και με αντιδράσεις μερίδας πολιτών, η εφαρμογή διακόπηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ο  κινητός σταθμός για μετρήσεις της στάθμης των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, που έχει παραχωρηθεί από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας στο Δήμο Καλαμάτας, κάνει εδώ και καιρό μετρήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το εύρος εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, στο οποίο λειτουργούσαν οι τοποθετηθέντες από τη Wind μηχανισμοί του 5G.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ