ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Από την Παράταξη του Πέτρου Τατούλη, Νέα Πελοπόννησος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ξεπέρασε κάθε όριο ο λαϊκισμός του κυρίου Νίκα, ο οποίος προσπαθώντας να πανηγυρίσει τη λειτουργία ασανσέρ στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη ,δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη «θεατρική παράσταση» με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες.
Είναι ντροπή και προσβολή προς όλους τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα ,η πολιτική εκμετάλλευση του κυρίου Νίκα.
Φωτογραφήθηκε συνοδευόμενος από την ιδιαιτέρα-διευθύντρια του και τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας ως «σταρ του σινεμά» για να δείξει τη δήθεν ευαισθησία του.
Κύριε Νίκα, σας γνωρίζουμε για την ευαισθησία σας!! Μίλησε για σας ο κύριος Κυμπουρόπουλος, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία πρόσβαση για τα ΑμεΑ, δήλωσε πως λυπάται ειλικρινά για τον Δήμαρχο της πόλης. Τώρα θυμηθήκατε τα ΑμεΑ; Οι πραγματικές ευαισθησίες κύριε Περιφερειάρχα δεν διαφημίζονται, ο λαϊκισμός σας αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα υποβάθμισης της πολιτικής ζωής της Πελοποννήσου».