ΑΡΓΟΣ. Συνελήφθησαν, στις 18.2.2020 το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους – Μυκηνών, 37χρονη ημεδαπή και 41χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από αγροτεμάχιο ημεδαπού, αγροτικά προϊόντα (καρπό πορτοκαλιών).

Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους - Μυκηνών, 57χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ. Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 40χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης καθώς και -1- μαχαίρι με μήκος λάμας -8- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Επιδαύρου.

ΝΑΥΠΛΙΟ. Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 33χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριά και β) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 53χρονη ημεδαπή, γιατί προχθές (17.2.2020) το πρωί αφαίρεσε από ιατρείο, τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό και προσωπικά έγγραφα.

Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΒΡΑΧΑΤΙ. Συνελήφθη, στις 18.2.2020 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βραχάτι Κορινθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή.

ΚΙΑΤΟ. Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

ΣΠΑΡΤΗ. Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το μεσημέρι, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για νόθευση και χρήση πλαστού.

Συνελήφθη, στις 18.2.2020 το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 66χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για απάτη και ψευδορκία.